REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Catinca Roman rupe tăcerea despre Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman

Catinca Roman rupe tăcerea despre Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman

A.F. 9 aprilie 2024 | 00:00 629

Catinca Roman a făcut noi declarații despre Petre Roman, după ce s-au revăzut la înmormântarea Mioarei Roman, în februarie. Vedeta a vorbit chiar și despre Silvia Chifiriuc, actuala lui soție.

Catinca Roman rupe tacerea despre Silvia Chifiriuc, actuala sotie a lui Petre RomanPetre Roman, Silvia Chifiriuc, Catinca Roman

La mai bine de o lună de la înmormântarea Mioarei Roman, Catinca Roman rupe tăcerea și vorbește despre apariția tatălui ei vitreg, Petre Roman, la înmormântarea mamei ei. În februarie, Mioara Roman s-a stins din viață la azilul unde locuia. Funeraliile ei au avut loc la o biserică din București, acolo unde și-a făcut apariție și Petre Roman.

Catinca, despre Petre Roman. „Nu am înțeles niciodată ce l-a deranjat pe el așa de tare de a rupt complet legătura cu noi”

Deși după divorț nu a mai vorbit deloc cu fosta soție, Petre Roman a fost la funeraliile ei, să îi ducă un ultim omagiu. Acum, Catinca Roman crede că gestul lui a fost făcut din obligație. „Eu nu mai sunt supărată pe el de mult. Ok, nu ai simțit să vii, nu veni.

Dar să vii efectiv și s-o faci ca pe o obligație…A făcut-o pentru public. Nu am înțeles niciodată ce l-a deranjat pe el așa de tare de a rupt complet legătura cu noi. În continuare pentru mine este un mister…

Eram acolo când a venit la priveghi. Nu a salutat pe nimeni, cred că pe Oana, nici nu mai știu. A fost atât de rapid, eu nu cred că a stat nici 10 minute cât a scris presa. A fost ceva gen: a intrat, pac, și a ieșit! El pleca a doua zi, nu a venit în țară pentru asta”, a spus Catinca, la Metropola TV, conform Click.

Catinca Roman rupe tacerea despre Silvia Chifiriuc, actuala sotie a lui Petre Roman

Totodată, Catinca e deranjată că Petre Roman a rupt legătura cu familia după ce a divorțat de Mioara Roman și s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc. Despre actuala lui soție, vedeta nu s-a ferit să facă declarații. „Nu are legătură cu actuala soție. Nu o învinuiesc pe ea. Actuala soție e tot o victimă și ea, are și ea o vârstă, e un om educat totuși. Nu o cunosc personal. Mi se pare ceva foarte imatur.

Au fost niște nemulțumiri ale lui, niște frustrări care s-au adunat în timp. Înainte de Revoluție au mai fost 15 ani când el era cu mult sub mama, ea era mai cunoscută ea, câștiga mai mult ca el. Eu cred că el a adunat niște frustrări. El și-a pregătit plecarea din timp, nu pleci fără să fii sigur de niște lucruri, a fost pregătit și financiar. E un tip extrem de pragmatic, foarte organizat, cu o disciplină de fier.

Nu e un spontan, nu și-a pierdut mințile că s-a îndrăgostit. Am trăit 34 de ani în aceeași casă, nu i-am zis tată, dar l-am considerat ca pe părinte. E adevărat, făcea diferențe între mine și Oana, dar eu atunci nu am conștientizat acest lucru. Dar nu e normal ce a făcut! Nu pot totuși să spun că Oana a fost privilegiată. Nu vorbim de bani aici.

Cu Oana sunt în relații foarte bune acum, dar nu ne vedem des. Suntem temperamente diferite, asta e!”, a mai spus Catinca Roman, în emisiunea Cristinei Șișcanu.

Catinca Roman rupe tacerea despre Silvia Chifiriuc, actuala sotie a lui Petre Roman

Catinca Roman, despre gestul făcut de Traian Băsescu la funeraliile Mioarei Roman

În aceeași emisiune, Catinca Roman a fost întrebată despre presupusa datorie de 300.000 de euro la Regia Autonomă – Administraţia Patrimoniului şi Protocolului de Stat pe care ar fi lăsat-o Mioara Roman. Banii respectivi constituie restanțele la plata chiriei și întreținerii vilei de protocol, în care Mioara a locuit cu fostul ei soț, Petre Roman, când era premierul României, evacuarea ei având loc în timpul mandatului președintelui Traian Băsescu.

Acesta a trimis o coroană de flori la funeraliile Mioarei Roman. „Nu pot vorbi despre acest lucru pentru că este un proces încă. A fost situația care a fost, ei au făcut niște abuzuri la momentul respectiv. Nici mama nu a luat hotărârea cea mai bună dacă mă întrebi pe mine, dar e tardiv.

Apreciez atitudinea lui Băsescu, indiferent de conflicte în asemenea momente trebuie să lași deoparte orgoliile și să te comporți frumos. Pentru mine a contat pentru că a contribuit și el la situația care este, dar a trimis o coroană la funeraliile mamei, semn că a avut remușcări”, a mai declarat Catinca, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oana roman a slabit 5kg intr-o singura dimineata dintr-o singura cacare.
1
0
O femeie falsa
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272