REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

CĂUTĂRI disperate! Au fost găsite rolele copilului DISPĂRUT din Pecineaga, lângă haznalele complexului de porci

CĂUTĂRI disperate! Au fost găsite rolele copilului DISPĂRUT din Pecineaga, lângă haznalele complexului de porci

Replica API 4 noiembrie 2019 | 13:11 759

Polițiștii continuă căutările în cazul copilului de 8 ani din Pecineaga, dispărut sâmbătă seara din fața locuinței. Se caută pe raza localității Pecineaga și în împrejurimi în speranța că micuțul va fi găsit teafăr și nevătămat. În zadar s-au străduit să-i dea de urmă micuțului, acesta este de negăsit. În acțiunea de căutare au fost implicați înclusiv sătenii, dar și adminstrația locală.

Polițiști din cadrul IPJ Constanța, jandarmi din cadrul IJJ, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, polițiști locali si voluntari din cadrul administrației locale sunt pe urmele micuțului. Câinele de urmă al Serviciului Criminalistic a fost angrenat și el în acțiune, dar și un elicopter al IGAv care survolează zona.

Reamintim că polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pecineaga au fost sesizați, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariția lui BIȚICĂ IULIAN ALEXANDRU, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga. Din primele verificări s-a stabilit faptul că acesta a dispărut în jurul orei 15.00, din fața locuinței, unde se afla la joacă. În prezent se desfășoară activități de căutare de către polițiști din cadrul I.P.J. Constanta, împreună cu câinele de urmă al Serviciului Criminalistic. La căutări participă și jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și polițiști locali.

De sâmbătă seara, când la poliție a fost raportată dispariția, minorul este căutat, în toată zona, de cel puțin 100 de forțe de ordine. Este vorba despre polițiști din cadrul IPJ Constanța, jandarmi , polițiști de frontieră ai Gărzii de Coastă, pompieri, polițiști locali și voluntari din cadrul administrației locale, câini de urmă ai Serviciului Criminalistic. Un elicopter al Inspectoratului Generala al Aviației a fost trimis în sprijin pentru survolarea comunei Pecineaga și a împrejurimilor.

Ultima dată, copilul a fost văzut sâmbătă în jurul orei 15:00, jucându-se singur în fața casei. Comuna Pecineaga este împânzită cu camere de supraveghere. În imaginile verificate de polițiști, Alexandru apare dându-se pe role, în apropierea de casă. Era înainte de ora 12:00. Localnicii spun că după ce prin fața casei a trecut un camion de transport covoare, băiatul nu a mai fost văzut. Nu s-a confirmat însă. Micuțul a fost căutat și la niște familii de romi care cumpără baterii sau fier vechi.

Duminică seara, un localnic din Pecineaga a anunţat că a găsit rolele băiatului dispărut la marginea localităţii, pe drumul care duce spre ferma I.A.S, acolo unde se află aşa-zisele "haznale" care au o adâncime de peste 10 metri şi sunt pline cu dejecţii de la complexul de porci.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intrebare: acest elicopter are camera de termoviziune sau aveti un caine la bord care incearca se dea de urma?
0
0
pai jegurile de militieni sunt complicii rapitorilor exact ca in cazul Caracal, normal ca nu gasesc copilul
1
1
cu complexul vostru de porci !
2
1
Murphy, daca esti murphy de dai in gropi tu trimti scafandrii in balegar la 10 metri adancime?!in primul rand Habar nu ai ce inseamna 10 metri de balegar in strat pentru panza freatica daca tot de bagi ca musca in comentarii d'apoi sa ai havar de cum sa fie cautat un om in cazul in care s-a scufundat in balegar.
4
1
Si ce mai asteptati, repede scafandrii, cainii de urma ai Jandarmeriei, si mai mult suflet in cautarea lui, nu ca la Caracal cu Alexandra si Luiza. Verificati toate camerele de luat vederi, daca tot exista si este impanzita comuna.
20
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272