REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Caz dubios la Medgidia! Un copil a fost găsit după o noapte de căutări cu hainele uscate chiar dacă a plouat ore în şir

Caz dubios la Medgidia! Un copil a fost găsit după o noapte de căutări cu hainele uscate chiar dacă a plouat ore în şir

Replica API 11 iunie 2015 | 11:28 690

Dormea la 300 de metri de casă cu toată acea hărmălaie?

Dormea la 300 de metri de casă cu toată acea hărmălaie?

Denis Erwin Dacian Jurj

Întâmplare dubioasă la Medgidia! Un copil de un an şi şapte luni a fost căutat toată noaptea de poliţişti şi jandarmi, fiind găsit de dimineaţă de către o localnică. Însă, ce este suspect se leagă de faptul că micuţul ar fi dormit nestingherit pe câmp, în timp ce era hărmălaie în jurul lui. În plus, Denis avea hainele uscate, chiar dacă a plouat ore în şir.

Denis Erwin Dacian Jurj, de un an şi şapte luni, face parte dintr-o familie numeroasă, de etnie romă, care locuieşte la marginea localităţii, în zona de nord. În urmă cu aproximativ o lună de zile, aceeaşi familie anunţa Poliţia cu privire la dispariţia unei minore de 16 ani, aflându-se ulterior că fata a plecat în străinătate cu iubitul ei din Mircea Vodă. Însă, în seara de marţi, 9 iunie, Denis se juca cu fraţii lui în preajma casei, el fiind de negăsit la un moment dat. Familia a început să-l caute şi, în jur de ora 20.00, a fost anunţată şi Poliţia. Mama copilului a specificat că există posibilitatea ca familia concubinului ei să-l fi luat, întrucât se certaseră cu o seară înainte. Fostul ei concubin, aflat la muncă în Germania, a fost sunat, dar el a negat acuzaţiile, începând să plângă. O adevărată mobilzare de forţe a avut loc în zonă, peste 100 de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali, poliţişti din cadrul Gărzii de Coastă, un câine de urmă, dar şi localnici plecând în căutarea lui Denis. Ore în şir l-au căutat, totul dovedindu-se a fi în zadar. Căutările au fost sistate în puterea nopţii şi urmau a fi reluate de dimineaţă. În jur de ora 5.30 – 6.00, Denis a fost găsit de către o femeie, care locuieşte într-un alt cartier şi care venea cu el în braţe. Aceasta a spus că l-a găsit dormind pe câmp, într-o groapă mică, la circa 300 de metri de casă. Suspect este faptul că toată noaptea a plouat, dar hainele copilului erau uscate. În plus, suspect este şi faptul că a putut să doarmă când peste 100 de oameni îl strigau şi făceau zarvă. Menţionăm că Denis nu prezintă leziuni, decât câteva zgârieturi la nivelul picioarelor. Totuşi, el a fost dus la spital pentru a fi monitorizat. Totodată, în timp ce acţiunile de căutare erau în toi, bunica lui a făcut o criză, fiind dusă la Spitalul din Palazu Mare. Amintim şi faptul că, în urmă cu câţiva ani, o fetiţă de 3 ani, din acelaşi cartier, a fost dată dispărută, ea fiind găsită în zonă peste 3 – 4 zile, teafără şi nevătămată.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102