REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Caz șocant! Pentru că a pierdut banii, a distrus sala de jocuri de noroc Magnum! Video

Caz șocant! Pentru că a pierdut banii, a distrus sala de jocuri de noroc Magnum! Video

Replica API 9 februarie 2022 | 00:02 12734

Un caz șocant s-a petrecut în noaptea de 7 spre 8 februarie, în localitatea Pantelimon, județul Ilfov, într-o agenție de jocuri de noroc aparținând firmei Magnum Games SRL Constanța, când un individ cunoscut organelor de poliție pentru comportament agresiv și frecvente probleme de ordin penal, într-un acces de furie, a distrus aparatura din sala de jocuri.

Infracțiunea s-a produs pe fondul pierderii unei sume de bani, conform spuselor agresorului, dar și a refuzului reprezentanților Magnum Games SRL de a-i compensa parțial paguba financiară suferită.

Cu toate că reprezentanții locali ai firmei de jocuri de noroc au încercat, cu tact și diplomație, să-l liniștească pe numitul Vasile Stere Marian, punându-i la dispoziție datele solicitate, privind autorizarea aparatelor de jocuri de noroc și licențele deținute, la un moment dat, cu o violență fără precedent, acesta a început să distrugă toate aparatele de jocuri de noroc și monitoarele video existente în locația respectivă.

Sub privirile îngrozite ale angajatelor Magnum Games SRL, respectivul a părăsit agenția, a traversat strada și a intrat în sediul Poliției Pantelimon unde și-a declarat infracțiunea.

Oamenii legii din cadrul Poliției Pantelimon s-au prezentat la fața locului, au luat probe și au audiat angajații firmei de jocuri de noroc, însă agresorul nu a fost reținut.

Video:

În timp ce se luau declarații de la fața locului, se poate observa (vezi video) cum agresorul se plimbă nestingherit prin agenție și privește amenințător spre angajatele aflate în stare de șoc.

„Suntem efectiv stupefiați de lipsa de reacție a polițiștilor din Pantelimon. Amploarea unor astfel de distrugeri, violența cu care au fost produse, modalitatea în care agresorul a trecut de la o stare de calm la o furie exacerbată, starea de frică generată angajatelor noastre, ar fi trebuit să stea la baza luării unor măsuri mai dure împotriva respectivului, în sensul încătușării acestuia. În orice clipă, agresorul putea deveni un real element de insecuritate pentru personalul nostru. Nu putem accepta așa ceva. În orice țară civilizată, în orice stat european, un astfel de comportament violent determină măsuri restrictive dure” – ne-a declarat, telefonic, administratorul firmei.

Prejudiciul creat firmei Magnum Games SRL este considerabil, dar pe primul plan este pusă siguranța angajaților, subliniază acesta.

„Respectăm întocmai legislația în domeniul protecției obiectivelor, avem implementate cele mai performante sisteme de monitorizare video, suntem deserviți de firme de securitate și intervenție, dar astfel de evenimente nu le putem prezice. În astfel de cazuri, primul nostru gând este îndreptat către securitatea angajaților noștri și mai puțin a daunelor suferite. Din această perspectivă, suntem extrem de determinați să facem toate demersurile legale ca astfel de indivizi să nu mai facă rău și altora”, mai a adăugat administratorul Magnum Games SRL Constanța.

Recent, cotidianul Replica a mai publicat un articol legat de Magnum Games Constanța, în care prezentam cum administratorul a fost șantajat de către un om cunoscut în lumea interlopă din Brăila.

Video:

Detalii aici: Un interlop din Brăila a fost arestat după un șantaj făcut la Magnum Games!

Citește și:

POLIȚIA împreună cu reprezentanții MAG-NUM au destructurat o REȚEA de INTER-LOPI din Brăila!

EXCLUSIV! MÂNĂ CRIMINALĂ la o sală de jocuri de noroc MAGNUM! VIDEO

EXCLUSIV! Sala de Jocuri Magnum Con-stanța, ȚINTA locotenenților clanului CĂMĂTARU!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614