REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

EXCLUSIV! Sala de Jocuri Magnum Constanța, ȚINTA locotenenților clanului CĂMĂTARU!

EXCLUSIV! Sala de Jocuri Magnum Constanța, ȚINTA locotenenților clanului CĂMĂTARU!

Replica API 28 mai 2021 | 00:44 13222

,,Locotenenții” clanului Cămătaru, un clan format din 16 bărbați, au devenit cunoscuți după ce ar fi obținut prin șantaj și violență peste 600 de mii de euro. Aceștia erau angajați ca și agenți de pază în mai multe săli de jocuri din capitală și ofereau împrumuturi cu o mega dobândă jucătorilor, apoi recuperau sumele prin bătăi și amenințări. Conform anchetatorilor, unele sume erau inventate și cerute abuziv de ,,locotenenți”. Șpac, Box și Șobi, trei dintre membrii clanului au lansat amenințări și au încercat să-i șantajeze și pe reprezentanții firmei Magnum Games Constanța, dar, din păcate pentru ei, nu au avut succes, fiind refuzați ferm.

Un număr de 16 membri ai celebrului clan interlop, printre care Șpac, Box și Sobi, au fost încătușați de polițiști, în urma mai multor percheziții domiciliare în capitală. Marian Sârbu, zis Box, se zvonește că ar fi bodyguardul lui Nuțu Cămătaru, și Florin Șpac, fost luptător la Dinamo și Șobi ar fi obținut prin șantaj și violență peste 600 de mii de euro. Metoda prin care ajungeau să ia contact cu clienții era una simplă, se angajau ca și agenți de pază în mai multe săli de jocuri și ofereau împrumuturi cu dobândă mare jucătorilor, după care recurgeau la amenințări și violență pentru recuperarea banilor.

Interlopii Box (primul din stânga) și Șpac (al patrulea de la stânga la dreapta)

Trei dintre membri i-au amenințat și pe reprezentanții Magnum Games Constanța!

În urmă cu un an, trei dintre membrii clanului și-au încercat norocul și la Constanța. Mai exact, aceștia au lansat amenințări și au încercat să-i șantajeze pe reprezentanții firmei Magnum Games Constanța, dar nu au avut succes, fiind refuzați ferm. Contactați de către reporterii Replica de Constanța, reprezentanții societății au declarat că ,,În cursul anului trecut, aceștia au lansat amenințări și au încercat sa-i șantajeze pe reprezentanții firmei Magnum Games Constanța, dar nu au avut succes, fiind refuzați ferm. Reacția administratorilor firmei din Constanța este deja binecunoscută, aceștia manifestând, de fiecare dată, o conduită legală ireproșabilă, cooperând fără rezerve cu autoritățile de aplicare a legii!”.

Poliția împreună cu reprezentanții MAGNUM au destructurat o rețea de interlopi din Brăila

Vă reamintim faptul că, în urmă cu puțin timp, Poliția împreună cu reprezentanții Magnum au destructurat o rețea de interlopi din Brăila. Aceștia au ajuns după gratii, fiind arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile fiind acuzați de distrugeri și șantaj, după ce au terorizat, efectiv, reprezentanții sălii de jocuri de noroc Magnum, societate ce are puncte de lucru și în Constanța. Mai exact, Lucian Bolboceanu și Iancu Nedelcu, zis Nicu Țăranu, veterani în lumea interlopă din Brăila, au distrus mai multe aparate din incinta sălii Magnum și au șantajat operatorul economic, la mijloc fiind vorba de concurență.

Citește și:

POLIȚIA împreună cu reprezentanții MAGNUM au destructurat o REȚEA de INTERLOPI din Brăila!

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272