REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ce a pățit la față fosta soție a lui Connect-R. Misha e de nerecunoscut în ultimele fotografii

Ce a pățit la față fosta soție a lui Connect-R. Misha e de nerecunoscut în ultimele fotografii

A.F. 29 octombrie 2022 | 00:00 896

Fosta soție a lui Connect-R, Misha, e de nerecunoscut în ultimele imagini apărute în mediul online. În vârstă de 31 de ani, vedeta a plecat într-o vacanță exotică, iar aceasta s-a transformat într-un coșmar.

Misha, foto: Instagram

Frumoasa cântăreață și-a uimit fanii când a apărut cu fața umflată pe rețelele de socializare. Fosta parteneră de viață a lui Connect-R a explicat motivul pentru care arată „dubios” în pozele din vacanță.

Se pare că artista a uitat să se dea cu cremă de protecție pe față, iar soarele din Maldive a fost neiertător. Misha a făcut o alergie sau o insolație puternică și s-a trezit cu fața umflată mai ceva decât Leonard Doroftei după un meci de box. Problema pare că a persistat câteva zile.

Misha, de nerecunoscut în vacanța din Maldive. „Câteva zile am arătat horror”

foto: Instagram

„Postare nouă despre cum poți rămâne desfigurată de la o insolație. Nu e de râs sincer, dar câteva zile am arătat horror.

În poza asta am încercat toate filtrele posibile ca să nu se vadă cât de umflată eram la față. Swipe să vedeți cum am arătat după o insolație/ alergie la soare.

M-am dat doar pe corp cu protecție, pe față efectiv am uitat. Așa am arătat jumătate din vacanța din Maldive. Așa că… dacă vi se pare că arăt dubios în pozele din vacanța asta, ăsta e motivul”, a scris Misha pe pagina ei de Instagram.

Connect-R a lansat o melodie inspirată de problemele din căsnicia cu Misha

Recent, Connect-R a dezvăluit faptul că problemele din fosta căsnicie cu Misha l-au inspirat în compunerea şi interpretarea celei mai recente melodii. Piesa „Acasă” a fost lansată marți, 25 octombrie.  

„Acasă nu-i o locaţie, nu-i o clădire, acasă e acolo unde eşti cu inima. Evident că tot ce scriu e şi din experienţele personale, dar divorţul e o chestie generală şi rata divorţului este din ce în ce mai mare în rândul părinţilor.

Misha, Connect-R

Ideea e că dacă ai divorţat, nu divorţa şi de copil. Viziunea unui copil este alta şi aici se manifestă viziunea unui copil asupra divorţului”, a spus Connect-R, scrie Click!.

Connect-r și fosta lui soție, Misha, au divorțat acum cinci ani, dar au rămas în relații bune și continuă să aibă o relație foarte apropiată. Cei doi au o fiică împreună.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa fac astia..intr-un concediu de 5 zile vor sa ia bronz cat pentru 3 ani :))
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272