REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ce a trăit în copilărie Bia Khalifa. Tatăl ei avea un comportament abuziv

Ce a trăit în copilărie Bia Khalifa. Tatăl ei avea un comportament abuziv

Replica API 14 septembrie 2022 | 00:00 2001

Bia Khalifa, care e concurentă în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la Pro TV, a povestit în cadrul show-ului despre copilăria ei. Tânăra spune că nu a avut o relație bună cu tatăl ei, zice că avea un comportament abuziv.

Bia Khalifa

Bia Khalifa a dezvăluit la Pro TV că părintele ei o obliga să mănânce insecte și scame pe de jos. Din cauza comportamentului ei, ea a plecat de acasă.

„Nu am cum să repar relația, pentru că problema nu este la mine, ci la el. Tata a devenit foarte agresiv și cu mine. Am încercat cât de cât să spun cuiva, dar nu m-a crezut nimeni, pentru că tata mereu a știu să ascundă chestia asta.

Mă punea să aleg din grădină, la casa unde stătea în Italia, tot felul de insecte și mă punea să le mănânc. Ne mai punea să luăm scama de jos cu degetul și să o mâncăm… Chestiile astea au rămas o traumă pentru mine”, a declarat Bia Khalifa în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, conform Click, citat de Libertatea.

Bia Khalifa și-a dorit însă să aibă o relație bună cu tatăl ei, a fost în Spania după el, doar să se împace, însă acesta a refuzat total pentru că nu este de acord cu preocupările fetei lui. „Cu tata am tot încercat să repar relația. Am fost singură să îl caut, m-am dus și la el în Spania… Nu… Nu e de acord cu nimic.

Am încercat să vorbesc foarte frumos cu el, să-i zic: Dar nu te gândești câteodată că astea sunt repercusiunile acțiunilor tale? Și că nu sunt ce vrei tu să fiu în viață, pentru că tu m-ai alungat. A fost agresiv cu mine, m-a alungat printr-un comportament nu tocmai OK. Asta, înainte să plec de acasă”, a mai adăugat ea.

Cine e și cu ce se ocupă Bia Khalifa

Bia Khalifa sau Bianca Niculai, pe numele ei din buletin, a apărut prima dată pe micul ecran la emisiunea „iUmor”, de la Antena 1. Atunci, ea a prezentat un număr de roast în fața juraților, a lui Chello, Mihai Bendeac și în fața Deliei, îmbrăcată în măști de protecție. Ulterior, tânăra a fost invitată în mai multe emisiuni de televiziune de la Antena 1 și de la Antena Stars. La unul dintre interviuri, ea a vorbit despre studiile pe care le-a absolvit.

„Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă. Ultima carte citită? Arta de a avea dreptate… pentru că îmi place să am dreptate, chiar a fost utilă”, a povestit Bianca Niculai.

Totodată, ea e foarte cunoscută pe OnlyFans, o platformă destinată adulților. Doritorii o pot vedea în ipostaze sexy. Adulții au posibilitatea să plătească un abonament lunar, acesta având prețul de 50 de dolari pe lună, scrie viva.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iar promovati toate stoarfele inculte? 8 clase dar este deja "vedeta". Voi sunteti cei mai vinovati in promovarea acestor pitipoance care nu au facut absolut nimic util in viata si nici macar nu arata comercial!
0
0
Sunt celebra scoate-ma la produs. Este motto ul ei
0
0
unde gasiti voi suruburile din nas???LA CE FOLOSESC..??? cand privesti asemenea creaturi,te intrebi???oare poti face casnicie cu asemenea sperietori???cand se face copilul mare???nu intreba???mama??? ce dracu este in botul tau???oare ce-i spui copilului???mama ce sa-ti spun,,,am innebunit...ce vremuri traim...
1
0
serie noua de borfeturi ? de asta nu am auzit pina acum .
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272