REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ce artiști cântă la Revelionul organizat de primării și câți bani sunt puși la bătaie

Ce artiști cântă la Revelionul organizat de primării și câți bani sunt puși la bătaie

Andreea VREJOIU 28 decembrie 2022 | 00:00 1040

Ne apropiem cu pași repezi și de noaptea dintre ani, iar pentru a-și bucura oamenii, primarii din țară bagă mâna adânc în buzunar pentru a organiza evenimente care mai de care mai deosebite. Artiștii de renume vor cânta pe scenele din marile orașe din România. La Constanța, anul acesta Revelionul va fi organizat în Piața Ovidiu, iar Alexandra Stan, DJ Robert Georgescu, Dirty Nano și Pascal Junior vor încânta publicul. Pentru eveniment Primăria Constanța este dispusă să ofere suma de 584.750 de lei, fără TVA.

Alexandra Stan

Primăriile din România bagă mâna adânc în buzunare pentru a organiza spectacole care mai de care mai deosebite pentru noaptea dintre ani.
Constanța a pus la dispoziție suma de 584.750 de lei, fără TVA, pentru organizarea Revelionului. Alexandra Stan, Dirty Nano, Dj Robert Georgescu și Pascal Junior ar urma să urce pe scana din Piața Ovidiu. „Recitalul artistei Alexandra Stan va avea o durată de minimum 45 de minute, recitalurile artiștilor Robert Georgescu, Dirty Nano și Pascal Junior vor avea o durată de minimum 60 de minute, fiecare. Ordinea artiștilor în timpul evenimentului va fi stabilită de către ofertant”, se arată în caietul de sarcini. De asemenea, la miezul nopții, va fi și un foc de artficii ce va ține minim 7 minute.

La Timișoara, Silviu Pască, Kamelia și George Hora vor cânta de Revelion. La miezul nopții va fi și tradiționalul foc de artificii care va dura 30 de minute.

În Iași, Fanfara 10 Prăjini, Bosquito, Dj Project, Dj Rynno şi Silvia sau Ovidiu Lipan Ţăndărică, vor concerta în noaptea de Revelion, în fața Palatului Culturii. Focul de artificii va dura 20 de minute. Costul evenimentului depășește suma de 65.000 de euro.

Dacă la alte ediţii ale Revelionului din Piaţa Sfatului, concertele erau la ordinea zilei, de data aceasta, braşovenii şi turiştii nu vor avea parte de muzică live. Șeful Biroului Relaţii Externe, Turism şi Evenimente din cadrul Primăriei Braşov, Nicoleta Cîrjan, a anunțat că la Revelionul 2023 din Piaţa Sfatului, atmosfera va fi întreţinută de DJ-ii postului de radio care se vor ocupa de organizarea evenimentului. 


Sâmbătă, 31 decembrie 2022, Piața Primăriei din Pitești va fi gazda unui eveniment deosebit, prin care municipalitatea își propune să îmbogățească tradiția spectacolului de Revelion, ducând-o la un alt nivel: o varietate clasic - modernă, care să încânte, în egală măsură, iubitorii de muzică simfonică, electronică sau populară, dar și pe cei care vor să danseze pe ritmuri moderne, mixate de un DJ profesionist.
Evenimentul va începe la ora 19:00, cu spectacolul extraordinar de Anul Nou al prestigioasei Filarmonici piteștene, pentru prima dată în concert, în seara trecerii dintre ani, pe scena urbană amplasată în Târgul de Crăciun!

Antonia

La Craiova, Antonia, The Motans şi Adrian Eftimie vor concerta în noaptea dintre ani. Spectacolul dintre ani de la Craiova va costa bugetul local 509.650 lei fără TVA, adică 606.483 lei cu TVA (123.000 de euro).

Primăria municipiului Galaţi intenţionează să organizeze, în noaptea dintre ani, o mare petrecere în stradă. Se solicită firmei organizatoare amplasarea unei scene mari, chiar în centru Galaţiului, adică la intersecţia străzii Domnească cu strada Brăilei care să fie dotată cu 4 tunuri de fum şi de confetti, iar muzica şi antrenul să fie asigurate de mai mulţi DJ cu notorietate naţională şi locală. Valoare estimată a petrecerilor în stradă de la Galaţi este de 270.000 lei.

Delia

În Sectorul 3 al Capitalei vor urca pe scenă Delia, Voltaj, Guess Who, Emaa, Marius Mihalache Band, Cosmin Seleşi Orchestra şi DJ Manuel Riva.

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O porcarie. Daca exista sponsori privati,nu au decat sa plateasca pentru asa zisele vedete. Daca sunt chiar buni,sa tina concerte cu bilte la intrare,unde sa mearga cei carora le place asa ceva. Sa dai banii din bugetul local ca sa chiraie astia nu e corect. Nu toata lumea apreciaza muzica p*****a,fie ea ragaita de manelisti,fie de asa zisii cantareti. Eventual,primariile sa ofere spatiul pentru desfasurarea evenimentelor,insa acestea sa fie platite de spansori,nu din banii populatiei,care nu este in totalitate amatoare de rahaturi .
4
0
Delia fan pedofilia ca doar se imbraca de la Balenciaga ca o tzoapa parvenita fara sa stie istoria sau stie si face si ea ca ei ca doar uraste copiii,asa declara idioata
3
1
caută ioniliedan pe okazii, am reduceri de preț la toate cărțile. Vă pup.
1
2
Poate asta sa fi fost motivul NE REDESCHIDERI spitalului de infecțioase.Bani din buget sa fi trebuit pr aceasta spectacol unde VA ASIGUR o sa fie pustiu.Sa ai parte draga domnule primar doar si doar de ce vor simti acei pacienți care au ar avea nevoie de spitalul lor.Nu ai sa calci NICIODATA in ceva moale de al dnl-ui Fagãdau.Asta in mandatul de fata.Altul NU ai sa mai vezi.Garantez
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272