REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Ce cadou a primit Anamaria Ferentz de la iubitul american, de Paștele Catolic

Ce cadou a primit Anamaria Ferentz de la iubitul american, de Paștele Catolic

A.F. 3 aprilie 2024 | 00:00 267

Înainte să vină în țară să petreacă Paștele în România, alături de mama și fratele ei, Anamaria Ferentz a sărbătorit în avans, de Paștele Catolic.

Ce cadou a primit Anamaria Ferentz de la iubitul american, de Pastele CatolicDoug și Anamaria Ferentz

Și a făcut-o în America, acolo unde locuiește alături de iubitul său, omul de afaceri american Doug. De fapt, partenerul de viață i-a făcut o surpriză Anamariei Ferentz și când s-a trezit dimineață, a văzut ce i-a pregătit acesta: coșulețe cu flori, ouă de ciocolată și iepurași  de toate felurile. Gestul a emoționat-o și bucurat-o în același timp pe artistă.

Ce cadou a primit Anamaria Ferentz de la iubitul american, de Pastele Catolic

„Da, am sărbătorit Paștele Catolic acasă, doar noi doi și Supai, câinele meu, pentru că nu am avut copiii la noi, niciunul anul acesta. Un an da și unul nu. A fost relaxant și frumos! Nu suntem catolici niciunul, dar aici în USA creștinii sărbătoresc odată cu catolicii”, ne-a povestit artista, care este acum în promovare cu single-ul „Baby (Roses)” în America.

Și pentru că a primit multă ciocolată și nu s-a mai putut abține, Ferentz a gustat câte puțin din toate sortimentele. Totodată, profitând de timpul petrecut împreună, artista și-a mai învățat iubitul american să mai spună câteva cuvinte în limba română.

„Am mâncat foarte multă ciocolată, cât pentru toată viața. Ne-am plimbat prin pădure și ne-am uitat la “Patimile lui Iisus” și la “Iisus din Nazaret” care a durat 6 ore. Și l-am învățat pe Doug să zică păpădie! Încerc să-l învăț românește, dar tot ce ține minte e: „Te Iubesc!,  Mulțumesc!, „Cu plăcere” și “Mă duc acasă”!”, a povestit amuzată, Anamaria Ferentz, scrie Click!.


 


Vedeta și-a găsit liniștea de aproape 3 ani de zile în brațele omului de afaceri american care o răsfață cum se poate mai bine.

Ce cadou a primit Anamaria Ferentz de la iubitul american, de Pastele Catolic

Cel mai nou clip a costat-o o avere

Artista nu a mai venit de mult timp în România și se pregătește să o facă de Paște. În America, Anamaria Ferentz investește intens în cariera ei muzicală și a început să scoată piese destul de des.

Lucrează acolo cu o echipa mare și profesionistă. Pentru cel mai nou single pe care i l-a dedicat iubitului ei american, „Baby (Roses)”, cântăreața a lucrat cu producătorul lui JLo, iar videoclipul a costat jumătate de milion de euro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare artista,nici la nunti nu a fost chemata,acum face muzica în state
1
0
ce tampita. ..dar aici în USA creștinii sărbătoresc odată cu catolicii..
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272