REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
10.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ce categorie de elevi au gratuitate pe autobuzele CT BUS!

Ce categorie de elevi au gratuitate pe autobuzele CT BUS!

Replica API 6 februarie 2020 | 00:00 753

Într-un oraș mare precum Constanța, transportul în comun reprezintă principala metodă prin care locuitorii pot ajunge dintr-un capăt al orașului în celălalt. CT BUS, societatea de transport în comun, oferă gratuitate pentru o serie de diferite categorii de persoane din Constanța.

Astfel, elevii proveniți din casele de copii, cei cu cerințe educaționale speciale, cu măsură de protecție specială sau tutelă și orfanii, beneficiază de abonament gratuit pe toate liniile, pentru eliberarea acestuia trebuind prezentate următoarele acte: „foto 3/4, carnet de elev vizat la zi, original + copie, certificat naștere / c.i. original + copie, certificatul de deces al părintelui / părinților original + copie, certificat de căsătorie original + copie, acte de stabilirea cerințelor speciale sau a măsurilor de protecție special, declarație de consimțământ. Acestea pot fi eliberate la orice chioșc de abonamente CT BUS.

De asemenea, studenții înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență, în instituții de învățământ superior acreditate, în vârstă de până la 26 de ani indiferent de domiciliu, cei orfani sau din casele de copii beneficiază de gratuitate pe toate liniile de transport. Nici locuitorii de vârsta a 3-a nu sunt neglijați, beneficiază de facilități la transportul public de călători persoanele în vârstă de peste 70 de ani, indiferent de venituri, pensionarii cu pensii de până la 1840 de lei inclusiv și persoanele în vârstă de peste 60 de ani care nu realizeaza venituri.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce nevoie au copii de gratuitate?pensionarii sa traiasca ca plimba punga goala prin ct bus de dim pana seara
3
0
Din totdeauna tiganii au avut gratuitate pe autobuze, dar se c..ca pe noi ca i-am vazut circuland des cu taxiul sau cu masini personale.
3
0
Tigani, aia au gratuitate. De fapt nu merg la nicio scoala si gratuitatea si-o iau singuri, iar controlorii n-au tupeu sa ii intrebe de sanatate.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212