REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ce se întâmplă la Penitenciarul Poarta Albă?! Sinucideri şi tentative de sinucidere în rândul angajaţilor!

Ce se întâmplă la Penitenciarul Poarta Albă?! Sinucideri şi tentative de sinucidere în rândul angajaţilor!

Replica API 7 decembrie 2017 | 00:00 776

O angajată a Penitenciarului Poarta Albă a încercat să-și taie venele: ”A avut o cădere psihică”

O angajată a Penitenciarului Poarta Albă a încercat să-și taie venele: ”A avut o cădere psihică”

Incident nefericit la Penitenciarul Poarta Albă din județul Constanța! O angajată, fiind vorba despre o femeie tânără, și-a produs o plagă tăiată la nivelul încheieturii mâinii. Anumite persoane susțin că, de fapt, aceasta a cedat psihic din pricina volumului de muncă și ar fi făcut precizarea că nu mai suportă. De cealaltă parte, reprezentanții unității penitenciare susțin că lucrurile stau altfel.

”A fost un mic incident, dar pe fondul unei căderi psihice. Și-a provocat o mică zgârietură la încheietura mâinii, a venit imediat medicul unității, i-a acordat primul ajutor, a bandajat-o. A fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru investigații medicale. Conducerea unității a luat măsuri pentru consiliere psihologică, odihnă și monitorizare”, a declarat, pentru ”Replica”, Gabi Botezan, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă. Potrivit acestuia, incidentul nu are nici o legătură cu volumul de muncă. Se pare că femeia muncește în sectorul administrativ.

Potrivit unor informaţii, femeia se numeşte Carmen D. şi lucrează la "Serviciul Organizarea muncii". "A fost găsită după ce s-a tăiat la mână, întâmplător, în toaleta unităţii, de către o altă colegă. A avut noroc. Ea îi ceruse directorului să fie mutată, pe motiv că nu mai face faţă, dar demersul ei a fost refuzat. A fost pansată la cabinetul medical al deţinuţilor şi o vor trimite la o testare psihologică. Evenimentul a fost raportat la Bucureşti ca simplu atac de panică..." au precizat sursele noastre.

Precizăm că ar fi putut fi al treilea caz de suicid, înregistrat anul acesta, în rândul angajaţilor din cadrul Penitenciarului Poarta Albă. Din fericire, de data aceasta, totul s-a terminat cu bine.

Amintim că, în seara de 7 aprilie 2017, un bărbat şi-a dat foc în propria maşină, fiind vorba despre Dumitru A., subofițer la Penitenciarul Poarta Albă. Totodată, un ofiţer din cadrul Penitenciarului Poarta Albă a fost găsit spânzurat la domiciliul său, în seara de joi, 9 martie, 2017.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sper ca aiba puterea de a trece peste acest episod.
0
1
Asa se intampla cand penitenciarul este plin de vedete, ca alde Raim, Sinan, Martac. Ei dau bani ca sa o duca bine, gardienii incaseaza si apoi te miri, de ce apar presiuni
2
1
duce intr un camp cu verdeata din cauza blestemelor celor care sufera pentru cel drag inchis din cauza unor procurori sadici.
2
1
un dumnezeu...fiecare vom da socoteala in fata lui.Cati mai multi gabori care au furat parnaiasi vor ajunge la cca 2 m sub pamant.La cate blesteme sunt departe nu veti ajunge.
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272