REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Ce spun turiştii despre staţiunea Mamaia: ‘Nu e o staţiune de lux!’; ‘La anul plec la Albena, în Bulgaria’

Ce spun turiştii despre staţiunea Mamaia: ‘Nu e o staţiune de lux!’; ‘La anul plec la Albena, în Bulgaria’

Replica API 6 august 2019 | 20:16 394

În fața unui bloc proaspăt finalizat din Mamaia Nord, tot mai mulți turiști sunt întâmpinați cu mormane de gunoi. Oamenii s-au obișnuit să arunce resturile menajere lângă locul ghenei pentru că ea deja este plină și neatinsă de mai multe zile.

O situația asemănătoare observăm şi în zona Casino din Mamaia, unde, în loc să admirăm faleza, clădirile, terasele, plaja ori mare… ne fură privirea resturile menajere abandonate la întâmplare!

Stând de vorbă cu turiştii, aceştia se declară dezamăgiţi de cum au găsit staţiunea, asta în condiţiile în care au plătit preţuri destul de piperate pentru cazre! “Cred că data viitoare merg la Albena, în Bulgaria. Am înţeles de la prieteni de-ai mei că s-au redresat… Au avut un moment când parcă nu te mai atrăgea să mergi acolo, dar acum înţeleg că sunt condiţii mult, mult peste Mamaia. Şi e şi mai convenabil. La preţurile din Mamaia, eu le transmit la revedere stimabililor agenţi economici, la anul nu mai calc aici”, ne-a spus un turist din Bucureşti.

Un alt turist este resemnat cu ceea ce vede: “Dar nu este ceva nou, vin aproape în fiecare an în Mamaia, și prin locurile astea arată la fel”.

Un alt turist afirmă că problemele întâmpinate la locul de cazare sunt legate de igienă, însă nu se va ajunge la plângere deoarece înţelege că există o criză a angajaţilor în domeniul hotelier: “Se mai întâmplă să ne confruntăm cu câteva probleme, e și normal, de exemplu dacă avem nevoie de prosoape noi sau dacă nu s-a dat cu aspiratorul prin cameră, anunțăm la recepție și se rezolvă. Din ce văd eu, nu prea au personal, și aici mă refer la cameriste. E de înțeles”.

Mai departe, un alt turist ne spune că: “Dacă n-ar fi mizeria asta pe afară și dacă era ceva mai liniște spre miezul nopții, era mai bine. Înțeleg faptul că există localuri, cluburi, iar muzica este dată la maxim, însă lucrul acesta nu este menționat atunci când ne cazăm. Se spune că stațiunea Mamaia este o atracție turistică, păi să rămână așa!”

O altă observație dată de un turist se leagă de prețurile ridicate într-o zonă ce nu arată tocmai a fi de lux și de faptul că ar trebui montate câteva cișmele de apă deoarece există și persoane cărora nu le permite buzunarul să dea un preț dublu față de alte locuri pentru a se hidrata pe caniculă: “Dumneavoastră ați văzut cât costă o apă la chioșc? Păi dacă tot dau patru lei cincizeci pentru o jumătate de litru de apă, trebuie să merg s-o beau într-un loc special. Mamaia nu-i o stațiune de lux, ce pretenții au ca noi să dăm un dublu preț pentru o sticluță de apă? Mai degrabă am muri de sete, decât să plătim atât pentru câteva guri de apă. Chiar nu s-a gândit nimeni să monteze câteva cișmele de apă în toată stațiunea asta?”.

A.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un cacat de statiune unde platesti o caruta de bani degeaba. Te lipesti de jeg si platesti parcare 10 lei ora
0
0
In mamaia faci baie in mare si te uiti la combinatul Navodari si te linistesti!Poti sa te minti singur ca esti in alta parte atunci cand vine nota de plata
5
1
Ba nu.Stati acolo taranoilor,la nisip,gaze proaspete de la midia navodari,terase acoperite cu plastic si mincare veche,astea.s hune ptr voi.Statiuni betonate de mazare,zgomot,fum de masini. Lasati bg ptr cei care vor liniste,sa scape de taranoi,vegetatie.Nu e ptr voi.E nasol,va plictisiti acolo.Nici coarde nu prea sint.La mamaia e mai bine.In plus va da pesedeul pomana vouchere din banii nostri.muriti ba!
5
0
de pwla sa ma iei ,bhai boule, cred ca tu n ai trecut granita vreodata
3
0
Ce mentalitate au uni idioti, auzi la ei vrei la Mamaia trebuie sa accepti preturile mari,parca ar fi bisnitari aia cu taxi care spuneau "tu mergi la club de fite spargi milioane si vrei ca eu sa te duc acasa legal cu chitanta?",pe langa toate astea mai vin si oameni la spital pentru ca au mancat de la restaurantele sau "bombele" din statiunea de lux Mamaia unde nu merg decat aia cu bani,dupa toate astea se gasesc prosti care sa spuna MAMAIA e fita nu e pentru toti saraci.
6
1
cu banii munciti si castigati cinstit este foarte grewu de crezut ca iti poti permite luxul acela , tinand cont de nesiguranta zilei de azi pe maine- cand suntem condusi de o haita de hoti, borfasi, escroci, analfabeti
5
2
Nu mai veniti la mare la Cta.Toti sunteti niste tigani!Sa le transforme in all inclusive si sa vina doar straini ca in anii 70.Sa nu mai.vad picior de roman nemancat la Constanta!
12
1
Vii la mamaia si te plangi ca trebuie sa dai 4.5 lei pe o apa ? De ce nu te duci ma in vacanta in vama sau in eforie sud ? De ce vii in mamaia daca stii ca nu ai bani? Eu daca ma duc in vacanta undeva ma duc la un hotel frumos de patru stele si imi iau bani la mine cat sa-mi permit sa-mi fac mofturile saptamana aia... nu m-as duce in bora bora de exemplu, ca ar insemna sa stau ca tine sa-mi mananc de sub unghii. Ma duc si eu in croatia sau in portugalia sau in tenerife, dar ma duc sa-mi pot permite aproape tot ce vreau sa fac. Tu vii la mamaia si umbli cu bidonul de apa de la robinet dupa tine
8
11
Si ce in Bulgaria e mai bine.??
2
7
toti saracii comenteaza, vrei cismea, normal daca v-a facut si alimentari. mamaia nu e de voi saracilor, voi la eforie la costinesti la 2 mai. mizeria asa e o faceti voi aia care mancati pateuri si branza cu rosii si vreti cearsafuri pe plaja. ia ducetiva in grecia ca am fost eu si miera rusine sa vorbesc romaneste. si acolo sunteti tot voi saracilor cu gratare, pateuri si branza cu rosii.
5
12
Cand trec pasarela Satu de Vacanta - Perla , parca intru in Pakistan !!!! Muzica turco tiganeasca data tare , grasime pe jos , sticle , flegme ..oribil. In rest Mamaia , este sufocata de betoane , aroganta turistilor , zgomot de la cluburi...nimic nu mai aminteste , de frumoasa statiune , de acum 30-40 de ani . Pana si turistii veniti acum , sunt schimbati negativ , fata de acum 30 de ani .
19
2
eu nu mai vin la mamaia, sunt numai tigani si mizerie, mancare stricata si nimeni din primarie nu vede, de ce oare?
20
3
Ramane cum am stabilit : MUIE psd
14
5
Mamaia e pe sistemu "afara e vopsit gardu, inauntru te mananca leopardu". Mizerie in special in Satul de vacanta, locuri unde pute a pisat de te trazneste-n frunte.
23
1
Mizerie, caini, tigani in taxiuri, tigani cu sarete, tigani cu porumb si seminte pe plaje...tigani peste tot! Blocuri cipanesti, restaurante cipanesti....si asa mai departe. Constanta a ajuns un jeg de oras. Aici trebuie o noua revolutie ca sa daramam tot si sa construim de la zero. Tiganii si machedonii sa revina acolo unde le este locul. Stiu ei unde. Daca nu, sa-si intrebe bunicii.
31
3
marin pesedel mic si libidinos
13
1
Numai dovleacul ala de Marin de la Paradis se bate cu pumnu in piept ca avem litoral mai bun decat bulgarii huuuuuuuuu
17
1
Mazare a distrus mamaia, le-a dat autorizatii sa construiasca unde au vrut, adica pe plaja si pe spatiile verzi. A parcelat si a retrocedat respectiv vandut toata fasia verde de pe malul lacului siut-ghiol, unde au rasarit sute se blocuri cipanesti. N-a existat nenorocire mai mare pe capul orasului ca acest mazare. Sa putrezeasca in parnaie !
30
3
da - i ma -tii la muie , noi i-am dat si i-a placut ! vita , radu mazare era psd-ist adevarat , gandeste-te cum arata mamaia atunci ! asta nu e psd-ist , e o caricatura , tu nu vezi ca nici cosuri de gunoi nu a pus ? sau cele care le-a pus seamana cu butoiul incinerator al lui gheorghe dinca ,se sperie lumea si lasa gunoiul pe jos . A pus pe stefan cel mare bancute pt o persoana , fara spatar , fara parasolar , total incomode , nu a facut nimic bun . Politia locala se plimba bezmetic , in timp ce statiile tax
10
15
Daca cei mai multi samsari ai turismului sunt machedoni si arabi.Iar pe Constanta a pus mina conducatori de origine aromana ce nu cunosc probleme de civilizatie.
20
4
Numai in statele bananiere se da in folosinta ceva fara aviz de la pompieri sau contract salubrizare, etc. Sa va dau muie cu cacat hotilor !!!
15
3
si inca este bine. Sa vedeti tiganie si mizerie la anul.
20
3
garsoniera La preturile enorme de coasta de azur,, statiunea Mamaia oferta doar bataie de joc, ai garsoniera de inchiriat iti dau banii fac ce vreau cat stau de sigur in limita bunului simt
8
3
plecati in bulgaria sa faceti si acolo...curatenie!iar sandu sa si deplaseze garsonierele la ciamurlia!
10
2
mizerie, caini , tigani.... exact cum e orasul asa arata si statiunea
25
2
Si Eforie Nord este un gunoi de statiune Mizerie, jeg, strazi distruse
15
3
Ma shit in garsonierele tale! Mamai e un jeg si iarna. Tre sa fii idiot sa vii din tara la mamaia cand cu banii aia mergi in Turcia sau Grecia si e de 100 de ori mai ok.
19
3
Baai saracie, Mamaia sa dus de mult la vale. Eu am douazeci de camere in Costinesti, vila Sandra, si inchiriez de rup. La pranz, le mai face femeia la turisti o ciorba si un felu doi, le iau banii. Tu stai saracie si inchiriaza 4 garsoniere in weekend in Mamaia !
8
10
Sa nu uitam titlul articolului . Nu e statiune de lux . E mizerie .. intrebare cine face mizeria ? Proprietarii de hoteluri ? Nu voi asa zisii oameni care va lasati gunoaiele pe unde apucati ,ca vin slugile sa va vi le adune . Invatati sa fiti oameni si apoi sa aveti pretentia ca si restul sa se poarte cu voi la fel . Nu va mai dati mari si tari ca veniti in vacanta o saptamana si ii tratati cu superioritate pe cei care va slujesc in saptamana aia . Nu suntetii sefii lor , sunteti simpli clienti .
28
6
i-ati imbogatit pe gainarii de alde Martin cu firma Polaris, cu contracte e 20 de ani si milioane de euro
24
3
pai ce vrei mah , dobitocule la o .. garsoniera, daca nu le pui masa ?
7
4
A muncit de are 4 garsoniere tu freci pula si comentezi . Mamaia cu mine primar era Las Vegas !
5
18
De unde mortii tai ai avut bani de 4 garsoniere?
18
6
Am 4 garsoniere in mamaia. Cacatii astia vin cu salam si branza la pachet , fac ciorbe in locuinta. Sa junaai zic ca 250 lei e mult pe seara pentru ei. Ma pish pe ei
11
22

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212