REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ce spune IPJ Constanţa cu privire la altercaţia verbală dintre poliţistul de la SAS şi poliţistul local din Valu

Ce spune IPJ Constanţa cu privire la altercaţia verbală dintre poliţistul de la SAS şi poliţistul local din Valu

Replica API 10 iulie 2019 | 01:04 679

IPJ Constanţa a transmis un punct de vedere referitor la poliţistul din cadrul SAS, Robert Sîrbu, care, fiind în timpul liber, a avut un conflict verbal cu un poliţist local din comuna Valu lui Traian.

Iată:

"În urma apariției în spațiul public a unei înregistrări privind o altercație verbală în care este implicat un polițist din cadrul I.P.J. Constanța, vă comunicăm următoarele:

La data de 8 iulie a.c., un bărbat a depus o sesizare la I.P.J. Constanța împotriva polițistului în cauză.

În continuare se efectuează verificări preliminare prin Biroul Control Intern al I.P.J. Constanța, pentru stabilirea situației de fapt și luarea unor eventuale măsuri care se impun.

Menționăm faptul că persoana în cauză se afla în timpul liber".

Reacţia a venit ca urmare a articolului:

https://www.replicaonline.ro/video-fostul-sef-de-post-de-la-baraganu-in-prezent-luptator-sas-jigniri-si-scandal-pe-strada-cu-un-politist-local-iti-sparg-dintii-396090/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo ipj sunt cu totul de acord si in colaborare cu sri sa ascultam prostimea din Romania sa le facem dosare grele sa le ia grefiera cu motostivuitorul de 5 tf sa le duca in sala de judecata.Eu cand am plecat catel la politie nu aveam nici chiloti in cur.
1
0
Pai la cata minte au.
2
0
gata a inceput federalizarea? locala vs nationala? deconcentrate vs ministere si tot asa! bataie mare pe baini ai toashi?
0
0
dupa cum ii stim atat de priceputi si interesati sa faca treaba pe politisti nationali cat si cei de la politia locala ai localiatii Valu lui Traian ......adica interesul lor este ZERO. Precum expresia NU IMI DA DE LUCRU ca eu tot imi incasez salariul......!!!!! Sunt nu slabi pregatiti ....DEZASTRU
1
1
Interesant: se cearta si politistii intre ei ?!....
3
0
Daca era un politist istet nu se baga in vorba aiurea si mai ales ca era in timpul liber ! Daca justitiarul din El da pe afara ... sa-si ceara transferul la Rutiera si sa dirijeze traficul la 40 grade , nu sa faca nani in dormitor la S.A.S. si sa faca pe smardoiul cu politistii locali de la tara !
11
2
Corect, se afla in timpul liber si imbracat preum un manelist de mana a treia din Rahova. Insa conduita unui politist in afara programului trebuie sa fie in ton cu meseria pe care o practica. E drept, nu exista lucru mai nociv decat olteanul prost, colegii lui Robert stiu f bine ca inteligenta nu este deloc punctul forte al acestuia. Daca tinem cont si de educatia facuta la coada vacii.....asta e situatia.
16
3
adica in traducere : nu va faceti griji ca noi frecam pula. Muie ipeje !!! Cu cacat !!!
7
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272