REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ce TEMBELI! Au ALERTAT pompierii și polițiștii pentru... AMUZAMENT!

Ce TEMBELI! Au ALERTAT pompierii și polițiștii pentru... AMUZAMENT!

Replica API 5 februarie 2020 | 00:02 616

Pompierii au fost alertați, prin 112, să intervină la Ferma Domeniul Bogdan, acolo unde o persoană ar fi căzut într-o groapă adâncă de 3 metri. La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B din cadrul Detașamentului Medgidia. Ajunse la fața locului, militarii au început să verifice fiecare groapă din perimetrul fermei. Din informațiile primite ar fi vorba de un bărbat de aproximativ 54 de ani, lucrător în cadrul fermei. Pompierii verifică întregul perimetru și fiecare canal tehnologic din zona respectivă.

Update: Totul a fost o farsă!

"În tandem cu colegii noștri, la căutări erau și echipaje de politie și jandarmi. La un moment dat echipajele de politie și jandarmi s-au retras, ulterior i-au anunțat și pe colegii noștri ca au reușit sa ia legătura atât cu persoana care a sunat la 112 cât și cu cel presupus căzut în groapa, aceștia afirmând ca au făcut o farsă. Se vor face demersuri pentru ca cele doua persoane sa fie sancționate conform legislației în vigoare", au declarat reprezentanții ISU Dobrogea.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa plateasca de 10 ori costul deplasari,tot din cauza asta pentru ca ii plac glumele si glumele astea costa,daca ar fi asa le-ar pieri zambetul glumetilor astia.
0
0
Pai platile ce tin de salarizarea celor ce intervin,utilitatile,tot ce tine de consumabile plus pedeapsa penala suficient de mare si mediatizarea inclusa,ar trebui sa fie ceva standard in aceste cazuri. Nimic mai simplu decat sa pedepsesti imediat si explicit asa ceva. Daca apelul impiedica o interventie la un caz real,sa se poata adauga circumstante agravante si deci marirea substantiala a nivelului pedepsei. Cineva poate ca moare din lipsa unei salvari, pentru ca un cretin face misto'.Romanii nu trebuie sa fie de acord cu asa ceva,deci nici legile din Romania.
1
0
Si nu stiti ce sa faceti cu acei idioti?! O mama de bataie sora cu moartea si munca in folosul comunitatii pana le iese pe ochi!
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272