REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.2° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ce zic oamenii despre Făgădău: Nici dracu’ nu-l mai votează pe ăsta! VIDEO

Ce zic oamenii despre Făgădău: Nici dracu’ nu-l mai votează pe ăsta! VIDEO

Replica API 11 martie 2020 | 18:10 5914

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dnl primar actual va cistiga si itmatorul mandat.Nu a facut nimic de capul lui.Ce a racut sa hotarit im consiliu cu toti comsilieri prezenti sa votat Deci cei care vb aiurea nu cunosc starea de fapt Vb sa se auda Succes dnl-e Fagadau Circotasi sa spumege
1
0
Fagabou numarand pe degete voturile constantenilor.
0
1
Fagadau nu mai merita nici o sansa.
3
1
o sa te mai voteze Pulea Spatarul!
3
2
Cel mai bun Fagadau. Restul firimituri, traseisti, hotomani care vor sa vina la borcanul cu miere. Idem ca actualii guvernanti. Doar pt. clica politica de la ciuma galbena. Pt. romani absolut nimic.
2
5
NicoletaPloscaru nr1
0
5
Te doare cacatul....votati cariciul meu...fermecatilor...
0
3
HorianConstantinescu si Chitac? Hahaha! Fagadau trebuie sa plece dar in niciun caz borfasu de Horia nu are ce cauta la primarie. Sa stea pe plaja, acolo ii place. La seminte si scandal
5
3
nici maica sa nu l mai voteaza
2
2
Oare cui incercati sa i faceti campanie...
4
0
Nu este vorba de Primarul Fagadau ca este edil slab... el este Corupt , Spagar ...Mincinos , Zeflemitor !!! Trebuie sa raspunda unor intrebari ...
3
2
Un primar slab si fara viziune!
3
5
auzi ce spun unii: sa-i mai dam o sansa ca sa faca ce a promis. BOILOR daca n-a facut intrun mandat, nu v-a face nici de acum incolo. asta este greseala noastra, ca acceptam de doua ori o greseala. Daca n-a facut in primul mandat, gata, nu-l mai votam. trecem la urmatorul candidat
12
3
Ce poza sa-mi bag... Hahahaha
7
1
hai ca mai e putin si vor pleca acasa la cratita toate sefele de birou si referentele de specialitate cu facultatea la privat, poate se sesizeaza pe urma si institutiile statului sa vada cam ce au facut pe acolo
9
2
Mai toti, au gandirea care a ingropat Romania, dar mai ales Constanta - A furat, dar a si facut cate ceva - prostia e in ADN...
13
0
pe cine dracu sa mai votam ca toti sunt niste borfasi
10
3
Ce faceti papuselelor? Nu ati primit niciun contract de publicitate din banu" public si latrati? Niciun Citybus, Conforturban, nici macar o murare de 8 martie nu ati prins? Nashpa! Vine fomitza peste voi. E greu, in satul machedonilor sa traiesti din economia reala, ce-ati facut, nu ati lins fundul care trebuia? Nu erati voi trambitza bugetarilor si dusmanul antreprenorilor? Of, ce ma distrez!
9
3
Articol marca nicoleta ploscaru... mars
7
5
o sa-l mai voteze Pulea Spatarul!!! La cat de imbecil si prost este nici nu stiu cum a ajuns primar!
12
5
Eram indecis dar campania voastra, fatisa, nerusinata, slab profesionista, lipsita de orice urma de deontologie, m-a determinat sa ma decid : voi vota Fagadau.
13
15
"A furat dar a si facut". Cred ca toata viata ma vor marca cuvintele astea. Cum naibii sa scapam noi de Ciuma Rosie daca gandim in felul asta??? A furat...l-am executat, ca doar fura din banii tuturor constantenilor care isi platesc taxele si impozitele.
23
3
Fagadau este, si va fi cel mai bun primar pentru Constanta. Replica incearca din nou, sa se faca de ras.
10
26
SUNTETI PROSTI ! CAT TIMP A FOST MAZARE PRIMAR ,TOT FAGADAU A CONDUS PRIMARIA CONSTANTA , MAZARE S-A OCUPAT FOARTE MULT DE MAMAIA . NU SUNTETI CORECTI SAU NU VRETI SA RECUNOASTETI MERITELE LUI FAGADAU ! SAU SE POATE CREDE CA SUNTETI PROSTI ! ASTA ESTE ADEVARUL .
7
27
Un primar mediocru
15
9
ori este prost , ori nu vrea sa faca decat cu cel care-i da banutul, oricum este in stare sa minta si sa fure pe fata fara jena. PNL este acuzat ca, face intelegeri cu actuala administratie. Numai neaveniti, "noi pe cine votam?"
11
1
Astia sunt cetatenii reprezentativi pentru constanta? In opinia mea va recomand sa largiti plaja de cetateni si sa faceti un reportaj impartit pe categorii de varsta, consider ca opiniile pot fi foarte diferite la un tanar fata de un varstnic.
14
0
Titlul este mincinos. Toti cei filmati au spus ca l voteaza pe Fagadau Decebal. Muisti de peneliti care sunteti.
14
21
Va recastiga primaria?Nu stiam ca a pierdut-o!
14
5
Huaaaaaaa Fagabouuu!!!
15
9
Un primar , un om fara viziune! NU a adus nici un investitor, decat machidonii care fac blocuri in zone de case si foarte urate! Polarisul matura si arunca praful in aer, piata ovidiu fara speranta, stefan cel mare la fel! Si intrebarea este ce a facut Fagadau? Raspunsul NIMIC!
43
4
Orasul arata ca dupa bombardament. El se ocupa de inchiderea strazilor, trotuarelor si ridicarea masinilor. Dar parcari cind face. Nu poate ca le da orice colt de pamint "dezvoltatorilor" sa construiasca blocuri. Oare el nu merge prin urbe sa vada cum arata orasul?
33
3
cum de l-a apucat vrednicia acum cand se apropie alegerile? de facut nu a facut nimic, mai ales ca a pus pe aia de la confor urban sa beleascfa strazile, petru vulcan, dobrogei si acum ne stricam masinile pe ele ca sunt numai canalizari. CAND DRACU AVETI DE GAND SA LE SI ASFALTATI?
27
4
Fatalau va recastiga primaria ....
12
44
De unde i-ati gasit pe astia care raspund la intrebari par boschetari.
29
4
Ne arata degetul mijlociu in photo,subliminal ne da la ...ce o sa i dam noi curand plus pungi cu fecale peste ceafa!
22
6
Fagadau, ghici ce ? Odata cu gastigarea fotoliului de primar, nu ai gastigat si masina timpului. Aroganta te va costa! Ghici ce?
33
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272