REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ceas de damă – 5 sfaturi despre cum să cumperi accesoriul perfect

Ceas de damă – 5 sfaturi despre cum să cumperi accesoriul perfect

Replica API 25 august 2022 | 00:00 924

Din categoria accesoriilor plăcute, cu ajutorul cărora îți poți completa într-un mod inedit ținuta, dar și utile, purtate pentru aspectul practic pe care îl au, fac parte și ceasurile. Un ceas de damă poate fi mai mult decât un accesoriu – acesta se poate transforma într-un element la modă cu ajutorul căruia îți poți personaliza outfit-ul adăugându-i pata de culoare de care are nevoie. Dar cum alegi ceasul potrivit pentru ținutele tale? Mai jos vei găsi cinci sfaturi utile care te vor ajuta, cu siguranță, să alegi modelul de ceas potrivit, perfect pentru ținutele tale.

Alege ceasul cu mecanismul potrivit

Ceasurile pot avea două tipuri de mecanisme pe baza cărora funcționează. Este vorba despre un mecanism automat, respectiv despre cele cu quartz. Cele mecanice trebuie reglate în mod regulat, însă au devenit destul de rare, iar cele automate fac parte, de regulă, din colecțiile high-end de ceasuri dama. Cu toate acestea, există și modele de ceasuri clasice echipate cu un mecanism pe bază de quartz.

Mărimea ceasului contează

Deși multe persoane îl folosesc mai ales pentru caracterul practic pe care îl are, ceasul potrivit este acela care are dimensiunea potrivită și care se potrivește nu numai ținutelor tale, ci și personalității sau chiar...încheieturii mâinii. Pentru că într-adevăr, un ceas a cărui dimensiune nu se potrivește bine pe încheietura mâinii va părea un ceas din altă poveste. Ia, așadar, în considerare dimensiunea pe care o are ceasul (cadran și curea) și asigură-te că aceasta se potrivește perfect circumferinței mâinii tale.

Ceasul potrivit este acela pe care îl adaptezi stilului tău

Este foarte important ca modelul de ceas pe care îl alegi să fie potrivit stilului tău, deoarece acesta este unul dintre accesoriile care îți oferă personalitate, care îți oferă șansa de a arăta bine și de a-ți completa ținuta într-un mod potrivit. Astfel, poți alege dintre modelele de ceasuri clasice, casual, sport, șic sau elegante, în funcție de personalitatea pe care o ai și în funcție de ținuta pe care dorești să o completezi.

Cureaua ceasului, un element important

Stilul ceasului și aspectul general al acestuia sunt oferite mai ales de cureaua cu care acesta este echipat. Poți alege dintre modele de ceasuri cu curele metalice, cu curele din piele sau chiar din silicon – alegerile sunt numeroase, însă este nevoie să ții cont neapărat de toate aspectele pentru a alege ceasul potrivit. Nu uita că și culoarea pe care o are cureaua joacă un rol extrem de important în aspectul general al ceasului.

Asortează ceasul la celelalte elemente vestimentare și accesorii

Pentru că este practic un accesoriu pe care îl alegi și pentru completarea ținutelor, oferă atenție modului în care ceasul se potrivește cu celelalte accesorii din ținută. Odată ales tipul ținutei, asigură-te că alegi modelul de ceas potrivit – clasic, elegant, șic, sport, apoi încearcă să îl potrivești cu geanta, cu ochelarii, cu pantofii sau cu cureaua ori bijuteriile. Asigură-te că există un contrast sau o completare între acestea, astfel încât să îți ofere o notă distinctă sau, de ce nu, una personalizată. De exemplu, pentru o ținută de birou alege să îți asortezi ceasul la geanta laptop dama pe care o porți sau la geanta de mână în care depozitezi cele mai importante obiecte pentru utilizarea de zi cu zi.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614