REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Celia, probleme înainte de a naște: „Corpul meu nu va mai fi la fel“

Celia, probleme înainte de a naște: „Corpul meu nu va mai fi la fel“

Replica API 16 februarie 2022 | 12:43 817

Celia mai are foarte puțin până va deveni mămica unei fetițe. Artista e extrem de nerăbdătoare, însă a dezvăluit că ultimele momente de sarcină sunt grele pentru ea. Iată ce zice viitoarea mămică!

Celia

Ultimele zile de sarcină au venit cu câteva probleme pentru artistă, Celia dezvăluind că se confruntă cu dureri, însă nerăbdarea este mare, în același timp. În mai puțin de o săptămână, cântăreața își va putea strânge în brațe fetița.

Celiei îi e greu cu sarcina, pe ultima sută de metri. A acumulat 20 de kilograme

De asemenea, artista a mărturisit că a luat în greutate 20 de kilograme pe timpul sarcinii, astfel orice activitate îi este îngreunată. Celia a explicat însă că așa se întâmplă de regulă, ultimele săptămâni de sarcină fiind cele mai grele, din toate punctele de vedere. Vedeta a declarat că doarme destul de greu și se confruntă și cu dureri destul de mari, chiar și de oase.

„Aceste zile sunt epuizante pentru că burtica mea este foarte mare și dorm foarte, foarte greu, mă mișc greu, am dureri, presiune ... ușor nu este. Majoritatea graviduțelor știu că ultima săptămână e cea mai grea, dar gândul că mai este doar o săptămână mă încântă și îmi dă putere. (..)

Acum am presiune puternică, dureri de oase și pe lângă asta au fost din urmă multe care au pus presiune pe mine, dar cred că vine o binecuvântare mare”, a transmis Celia, la Antena Stars, citează click.ro.

Celia urmează să nască în mai puțin de o săptămână

Gândul că își va strânge fetița în în mai puțin de o săptămână îi dă putere artistei să treacă peste această perioadă care e tot mai grea. Emoțiile sunt la cote maxime, având în vedere că în curând familia se va mări.

Celia a dezvăluit, de asemenea, că e gata cu pregătirile, camera fetiței fiind deja gata pentru ziua fericită în care micuța va veni acasă.

„Săptămâna viitoare pe vremea aceasta ar trebui să am prințesa în brațe. (..) Emoțiile sunt foarte mari și încă mă copleșesc. Încă nu îmi vine să cred că am ajuns până în etapa asta a sarcinii. Ne-am dorit foarte mult acest copil și am întâmpinat foarte multe greutăți. Mă simt binecuvântată și abia aștept s-o aduc acasă”, a mai spus artista, la Antena Stars.

Celia: „Corpul meu nu va mai fi la fel”

Celia a publicat un mesaj și pe Instagram, în care a scris că își roagă admiratorii să nu pună presiune pe ea - și pe femei în general - să slăbească sau să îi spună că a rămas cu vergeturi după naștere.

„Am aproape 38 de săptămâni de sarcina, circumferința abdomenului dublată, drepții abdominali rupți, celulită, câteva vergeturi, iar peste o săptămână din graviduță drăguță, voi fi văzută o mămică obosită și grăsuță... Dar această mămicuță grăsuță și obosită se simte binecuvântată! (..)

Cândva eram traumatizată de aceste gânduri: corpul meu nu va mai fi la fel, asta e clar ...dar oare de ce trebuie să fim neapărat perfecte? Vor trece probabil câteva luni bune până o să îmi revin cât de cât și urme tot vor fi, este normal, dar urmele trebuie purtate cu mândrie.

Vă rog nu judecați și nu puneți presiune pe mine, pe noi femeile, alegerea mea este să îmi dau silința să îmi revin, însă ușor și pentru că e alegerea mea, nu pentru că trebuie!”, a mai scris Celia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce scirboasa e maimuta gestanta!
0
0
cred ca are minim2; sau e gravida cu arnod?
0
0
iepuroaica asta tot timpul e gestanta.esti hidoasa fa cu burta aia!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272