REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Chipciu, optimist înaintea întâlnirii cu Dinamo Zagreb

Chipciu, optimist înaintea întâlnirii cu Dinamo Zagreb

Replica API 27 august 2020 | 20:49 1404

Internaţionalul român Alexandru Chipciu s-a arătat optimist, înaintea meciului pe care CFR Cluj îl va juca miercuri cu Dinamo Zagreb, în preliminariile Ligii Campionilor la fotbal.

''Ne simţim destul de motivaţi. Un meci frumos de jucat, preliminarii Champions League, contra unei echipe bune, iar acestea sunt meciuri în care vrei să joci, să arăţi că eşti mai bun decât ei. Momentan ne gândim doar la Champions League, nu la Europa League. E clar că se poate, pentru că băieţii au demonstrat-o anul trecut, au eliminat echipe foarte puternice, dovadă şi meciurile cu Sevilla - singura echipă care nu a fost învinsă de Sevilla (1-1 şi 0-0, n. red.), deci suntem o echipă puternică şi noi. Am mare încredere în tot ceea ce înseamnă clubul CFR Cluj'', a spus Chipciu într-o conferinţă de presă transmisă live pe Facebook.

''E bine că jucăm acasă, dacă jucam în deplasare era mult mai greu. Ştim că Dinamo Zagreb e o echipă foarte puternică, mai puternică financiar decât CFR Cluj, şi ca jucători, dar asta nu înseamnă că nu o putem elimina. Nu mă gândesc niciodată la şanse, dar e clar că ei se gândesc că sunt mai buni ca noi. E un lucru foarte bun pentru noi să fim motivaţi şi să dovedim contrariul'', a mai spus mijlocaşul.

Chipciu a apreciat că meciul campioanei României din primul tur preliminar a fost mai greu decât a părut: ''La Floriana a fost foarte greu. Eu prefer meciuri cum este cel de mâine seară, cu adversari puternici, pe un teren bun, cred că poţi fi şi tu mult mai bun. La Floriana noi aveam doar de pierdut, iar noi cei care am fost acolo ştim că a fost foarte, foarte greu să câştigăm în Malta (...)''.

Chipciu a afirmat că resimte absenţa spectatorilor din tribune, lucru care influenţează nivelul la care joacă fotbaliştii: ''Mi-aş dori să am suporterii în tribune şi când jucăm în deplasare, pentru a simţit presiunea, deoarece acesta e cel mai greu lucru, să te montezi. Am jucat la Clinceni ... la Clinceni e foarte, foarte greu să crezi că e un meci oficial, cu condiţiile din jur, terenul nu era foarte bun. Nu poţi să faci schimbarea asta pentru meciuri le de Champions League, aşa, cu suporteri (...) e mult mai uşor. Fotbalul are nevoie de suporteri pentru ca să ne crească automat valoarea'', potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Meciul s-a terminat de aproape 20 de ore!S-a calificat Dinamo Zagreb la lovituri de departajare! Chipiu a fost o petarda,dar poate ramane optimist!
1
0
Cipciu asta e un obosit si un oparit
0
0
Daca ma pune sa execut de la 11 metri rup plasa...credeti ca degeaba ma gonit Becali...Sunt cea mai mare chifla !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272