REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Chris Rock nu a depus plângere împotriva lui Will Smith, după altercaţia de la premiile Oscar

Chris Rock nu a depus plângere împotriva lui Will Smith, după altercaţia de la premiile Oscar

Replica API 29 martie 2022 | 23:36 835

Chris Rock nu a depus plângere împotriva câştigătorului premiului Oscar pentru cel mai bun actor Will Smith, după ce aparent a fost agresat de acesta la gala premiilor Oscar, potrivit poliţiei din Los Angeles citată de CNN, relatează EFE.

Smith l-a pălmuit pe Rock la ceremonia de duminică din Los Angeles, după ce comediantul a făcut o glumă pe seama actriţei Jada Pinkett Smith, soţia lui Will Smith.

În timp ce prezenta premiul Oscar pentru cel mai bun documentar, Chris Rock i s-a adresat soţiei lui Will Smith, spunându-i: "Jada, te iubesc, 'G.I. Jane 2', de abia aştept să văd" această continuare, citează Agerpres.

El s-a referit astfel la personajul "locotenent O'Neil' (G.I. Jane), în care protagonista (Demi Moore) apare cu capul ras. Pinkett Smith, care a recunoscut public că suferă de alopecie (o afecţiune care duce la căderea părului), s-a prezentat la gală cu capul complet ras.

După ce a ascultat gluma, Will Smith a urcat pe scena Teatrului Dolby Theater şi, aparent, l-a lovit cu palma peste faţă pe Chris Rock, înainte de a-i striga: "Ţine-ţi gura spurcată închisă şi nu pronunţa numele soţiei mele".

În timpul emoţionantului său discurs de mulţumire pentru Oscarul câştigat pentru rolul său interpretat în "King Richard", Will Smith a cerut scuze Academiei Americane de Film şi colegilor săi pentru acest incident, însă nu a menţionat numele lui Chris Rock.

"Cadrele de anchetă ale LAPD (poliţia din Los Angeles) sunt la curent cu un incident survenit între două persoane la ceremonia premiilor Academiei", a informat departamentul poliţiei postului CNN.

"Incidentul a implicat o persoană care a pălmuit-o pe cealaltă. Dacă partea vătămată doreşte să facă raport la o dată ulterioară, LAPD se va afla la dispoziţia sa pentru a completa raportul de anchetă", a precizat poliţia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cica i-au crescut vanzarile de bilete...
1
0
Sa zica merci ca a luat numai o palma.
1
0
Una cu gura prea mare alta cu minte putina.....
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272