REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Cine a câștigat finala iUmor 2020? 13 concurenți s-au luptat pentru 20.000 de euro

Cine a câștigat finala iUmor 2020? 13 concurenți s-au luptat pentru 20.000 de euro

Replica API 22 decembrie 2020 | 00:00 1469

Sezonul 9 iUmor a avut o finală surprinzătoare! 13 candidați puternici s-au luptat în glume, autoironii și talente, pentru premiul de 20.000 de euro, iar publicul a decis prin vot cine merită titlul de "regele umorului". Andrei Ungureanu, omul cu Tourette, a fost atât de bun, încât ar fi putut câștiga și fără sindromul care l-a făcut atât de popular în mediul online. Andrei Ungureanu este marele câștigător "iUmor", sezonul 9, scrie click.ro.

Cei 11 concurenți preferați ai telespectatorilor, votați în timpul audițiilor și trimiși direct în ultima etapă, au fost: Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette), Giorgiana Lupu, Biba Struja, Ștefan Nistor, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Alin Georgescu, Gabriela Porumbacu, Mihai Tasici, Petre Dănuț Irinel și Jasmina Negrea.

Acestora li s-au adăugat doi semifinaliști: Elena Voineag și Fachirul din Periș. „Este cea mai interesantă finală de iUmor! Avem 13 concurenți, toată lumea merită să câștige, generozitatea este singurul atribut în această seară! Vreau ca toți concurenții să plece de aici fericiți, cu dorința de a se reîntoarce”, a spus Cheloo.

Andrei Ungureanu, omul cu Tourette, a câștigat iUmor sezonul 9

Andrei Ungureanu a făcut show la iUmor și a câștigat sezonul 9. Textul său, autoironic și bine dozat, a spus, de fapt, povestea vieții sale, fiindcă tânărului nu-i este deloc ușor să se adapteze în societate. Cu toate acestea, el a devenit mai întâi vedetă pe TikTok, unde are o mulțime de fani. "Am început să fac TikTok de un timp și mă filmez pentru a le arăta și altora ce înseamnă să trăiești cu acest sindrom. Cumva este o parte din mine acum, Tourette e atunci când corpul meu se mișcă involuntar, scoate sunete involuntar și vă înjură involuntar', le-a explicat Andrei juraților.

Ce este Sindromul Tourette?

Sindromul Tourette (ST), descris pentru prima dată de Gilles de la Tourette în 1885, se caracterizează prin ticuri polimorfe vocale şi motorii care se modifică frecvent. (Ticurile sunt mişcări involuntare, rapide, repetitive şi stereotipe ale unor grupe musculare individuale). Sindromul Tourette constă într-o serie de mișcări și sunete incontrolabile cunoscute sub numele de ticuri. Este o afectiune neurologică relativ rară, numită și “boala ticurilor”. În afara ticurilor, apare și tendința de a rosti cuvinte obscene și de a repeta automat cuvinte sau zgomote auzite de la alții. (sursa bioclinica.ro)

Finala iUmor 2020. Cum a votat publicul

Finala iUmor a fost înregistrată, însă votul telespectatorilor a avut loc live, după ce fiecare concurent și-a prezentat numărul pregătit. Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația iUmor, în marea finală, concurenții au fost nevoiți să îi convingă pe toți trei. În marea finală iUmor, publicul telespectator a putut vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute, pentru a decide prin votul prin SMS la 1313 (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM), marele câștigător care a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

iUmor, 2 milioane de abonați pe canalul de YouTube

iUmor a bifat o nouă premieră în acest sezon după ce canalul de YouTube al emisiunii a înregistrat abonatul cu numărul 2.000.000! Canalul de YouTube a fost deschis pe 26 septembrie 2013, sub titulatura iCommedy, iar din aprilie 2016 a primit numele iUmor. În prezent, canalul însumează peste zece miliarde de minute vizionate, mai mult de 2.000 de clipuri încãrcate și aproximativ 1,5 miliarde de vizualizãri. Minutele de vizionare de la lansarea canalului, reprezentat în ani, ar însemna peste 19.200 ani!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272