REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Cine e misteriosul Yosif Mohaci, iubitul Andei Adam?

Cine e misteriosul Yosif Mohaci, iubitul Andei Adam?

Replica API 14 septembrie 2021 | 14:18 2633

Cine este bărbatul cu care Anda Adam este tot mai aproape de căsătorie? Se numeşte Yosif Eudor Mohaci, iar în 2018 a avut o nuntă de lux în Cipru.

Yosif Mohaci

Anda Adam şi iubitul ei sunt tot mai aproape de un mariaj. Se înţeleg foarte bine, au petrecut nenumărate vacanţe împreună, au pasiuni comune. Dar cine este, totuşi, partenerul Andei, căreia solista i-a păstrat o undă de mister. Se numeşte Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, şi a stat o perioadă bună de timp în Elveţia şi în Franţa, iar în ţară are nenumărate afaceri, scrie click.ro.

Iubitul Andei Adam, mire în 2018

Yosif sau Joseph, aşa cum îi mai spun prietenii, a fost şi el căsătorit şi are din prima căsnicie, la fel ca şi Anda, o fetiţă superbă pe nume Nicole, în vârstă de vreo 5 anişori. În vara anului 2018, Yosif şi o blondă superbă pe nume Ioana au avut o nuntă de vis la Limassol. Ceremonia s-a desfăşurat pe plajă, într-un decor superb, iar petrecerea s-a ţinut în incinta Four Seasons Hotel Limassol Cyprus.

Mireasa a purtat o rochie elegantă, decoltată în zona bustului, şi cu trenă, a avut un buchet romantic, din trandafiri alb cu roz, iar tatăl său şi fetiţa au condus-o la altar. Mirele Yosif a aşteptat-o într-un costum bej-alb, iar pe cap, în loc de pirostrii, au purtat coroane din spice de grâu.

Zâmbitori şi fericiţi, aşa apar pe Instagram, în fotografiile profesionale realizate de celebrul fotograf Crişan Bogdan, acelaşi care a fotografiat şi nunta influenceriţei Alina Ceuşan, dar şi alte evenimente importante.

Anda Adam și Yosef, pe plaja din Mamaia

foto: BLITZ / Click!

Din păcate, mariajul dintre Yosif şi Ioana a eşuat, aceştia divorţând recent, însă au o relaţie civilizată de dragul fetiţei lor. Vara aceasta, afaceristul a întâlnit-o pe Anda şi s-a îndrăgostit iremediabil de ea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ne intereseaza cine este individul care o ia de nevasta pe expirata adam?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272