REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Cine primește averea milionarului Adrian Kreiner, care a fost ucis în vila sa din Sibiu

Cine primește averea milionarului Adrian Kreiner, care a fost ucis în vila sa din Sibiu

A.F. 9 aprilie 2024 | 20:08 1932

Adrian Kreiner, milionarul ucis în vila sa din Sibiu de cei trei asasini, avea pregătit un testament secret! Mare parte din avere a fost obținută de fiica sa care a fost la momentul atacului amenințată cu pistolul la tâmplă. Și iubita lui, femeia care s-a ascuns în dulap în seara fatidică, a primit mai multe bunuri. 

Cine primeste averea milionarului Adrian Kreiner, care a fost ucis in vila sa din SibiuAdrian Kreiner

Afaceristul din Sibiu avea un testament secret de care ştia doar avocatul său şi care a fost deschis imediat după moartea lui. Astfel, fiica milionarului și iubita lui au primit acțiunile de la fabrică, dar și mai multe bunuri imobiliare.

Totodată, casa din Sibiu a revenit unei foste iubite a milionarului, motiv pentru care fiica a încercat să conteste testamentul în instanță. În cele din urmă, s-a ajuns la o înţelegere, iar fiica lui Adrian Kreiner a primit o vilă și o mașină de lux care valorează aproximativ un milion de euro.

De asemenea, acțiunile de la fabrica de piese auto vor fi vândute către ceilalți acționari, iar banii vor fi împărțiți de iubita milionarului și fiica acestuia.

Afaceristul a fost torturat şi ucis în propria sa casă, anul trecut, pe 6 noiembrie, de trei indivizi în speranţa că vor reuși să ia bani de la milionar. Doi dintre asasini au fost prinși în Regatul Unit și aduși în țară. Liderul lor, Cosmin Zuleam este încă dat în urmărire, scrie realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
L-au omorat in chinuri groaznice si era plin de bani. Cata cruzime sa-l chibui pana moare. Oricum scpa in cativa ani, nici nu i-au prins… In ce lume traim…
3
0
Sicriul nimanui nu are buzunare!
8
1
Inca odata se adevereste ca banii sunt ochiul Dracului !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272