REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ciolacu: Cele trei partide de dreapta îl pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al României

Ciolacu: Cele trei partide de dreapta îl pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al României

Replica API 24 decembrie 2020 | 23:18 1790

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că cele trei partide de dreapta din coaliţia de guvernare l-au pus la conducerea Guvernului "pe cel mai mare gropar al României".

Marcel Ciolacu

"Azi, în Parlament, PSD le-a reamintit celor trei partide de dreapta că îl pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al României. Toţi parlamentarii au primit Cartea Neagră a lui Cîţu ca să ştie că, votând un asemenea personaj la Palatul Victoria, sunt de acord cu următoarele aberaţii: tăierea bugetului Sănătăţii cu 22% chiar în momentul în care a izbucnit pandemia, deoarece Cîţu crede că Sănătatea nu este o prioritate, împrumuturi înrobitoare de 30 de miliarde de euro în ultimele 13 luni, adică 77 de milioane de euro în fiecare zi, respectiv aproape 1.000 de euro pe secundă, majorarea salariului minim 'este o măsură antisocială, distructivă pentru economie' - aceasta fiind credinţa sinceră a marelui finanţist Cîţu despre creşterea veniturilor angajaţilor din România", a scris Ciolacu pe Facebook, potrivit Agerpres.

El a adăugat că PSD a votat împotriva Guvernului Cîţu.

"Nu vrem din nou austeritate, sărăcie şi privatizări cu dedicaţie, aşa cum dreapta a făcut cât a condus ţara. România nu mai poate suporta o nouă guvernare tip CDR, dar fix asta oferă azi ţării - Ciolaniada Dreptei Rapace, gata să fure tot în regim de urgenţă", a mai spus acesta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
citind CV lui Citu am inteles disperarea psd-ului Se ingrozesc cind dau peste cineva destept Pai astia nici nu pot pronunta pe unde a studiat si lucrat Citu Sint obisnuiti cu facultatile infiintate special pt ei si nici acolo nu au razbit Au trebuit sa apeleze la plagiat ca sa treca clasa
4
0
Taci ciolanule psd nu a facut nimic doar sa fure bani iliescu a organizat lovitura de stat in 89 sa furati voi toti
6
0
Grindeanu, Tudose, Dancila au facut Romania un paradis sub obladuirea lui Dragnea, Darius Valcov, Tariceanu. Sa nu va mai vedem la conducere 100 de ani de aici incolo.
6
0
ofticatilorrr,...sper ca peste 4 ani sa nu mai aud de psd
9
0
Ciolacu este un fecior de securist si este comandat direct de la Moscova.
10
1
Domnu Ciolacu, mai inatai puneti-va o cravata, aranjati-va barba ca sa nu mai aratati ca un boschetar care s-a dus la nunta ca sa bea pana se pisha pe el si dupa aia vorbim.terminati cu demagogia ieftina ca nu mai pune lumea botu, HAI SIKTIR COMUNISTILOR.
10
1
Da bravo maaa, era mai bine cu Veorika? Bah, Marcelika, nu iti e rusine ? Ai calcat pe oamenii vechi din partid, te-ai trezit sef peste niapte, si ti-ai luat grade. Daca te crezi destept, te inseli.
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272