REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Ciolacu: Copiii nu au fost niciodată o prioritate pentru Guvernul Orban

Ciolacu: Copiii nu au fost niciodată o prioritate pentru Guvernul Orban

Replica API 25 august 2020 | 00:00 1115

Copiii nu au fost niciodată o prioritate pentru Cabinetul Orban, iar începerea şcolii în condiţii de siguranţă nu este importantă pentru Guvern, afirmă luni liderul PSD, Marcel Ciolacu, preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Marcel Ciolacu

"Copiii nu au fost niciodată o prioritate pentru Guvernul Orban! Premierul, care nu are bani nici pentru alocaţii, nici pentru tablete, nici pentru măşti gratuite pentru copii, găseşte în schimb bani atunci când vine vorba de racolat parlamentari pentru moţiunea de cenzură. Pentru Guvernul PNL începerea şcolii în condiţii de siguranţă nu este importantă. De aceea nu s-au grăbit să le spună românilor care sunt regulile clare pentru instituţiile de învăţământ. Semafoare, declaraţii greşite pentru părinţi, 'PEPSIglas'... De aceea, doar Fondul de rezervă al Guvernului a fost realimentat la rectificare şi nu bugetul autorităţilor locale, în responsabilitatea cărora au pasat deschiderea şcolilor", a precizat Ciolacu pe Facebook, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, "pentru Guvernul PNL doar negocierile pe sub masă, pentru a rămâne pe funcţii, sunt importante".

"Fără scrupule, banii românilor sunt aruncaţi în stânga şi-n dreapta, doar - doar PNL rămâne la guvernare! Le dau o veste proastă! Nu vor reuşi! Vor pleca acasă! De îndată!", a transmis preşedintele PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca il bagi pe Ciolacu asta intre cei din clanul Duduianu,nu poti sa-l deosebesti! Mi-l amintesc pe Dragnea cand cerea insistent sa nu se mareasca alocatiile,nici nu se punea problema de DUBLARE,ca se dadea bugetul peste cap!
1
0
Mare cacat cu ochi mai este si cioara asta de Ciolacu! Dar cand au fost copiii o prioritate pentru oricare dintre guvernele PSD?
4
0
te rog sa inregistrezi ce ai scos pe gura si sa cauti , de pe vremea guvernarii voastre,cand PNL a solicitat crestetea alocatiilor, v-ati opus din rasputeri. Cand ati fost pusi la colt de catre alegatori, ati inceput, caracteristic voua, cu minciuni, promisiuni, pomeni electotale- numai ca , de data aceasta - numai tine. Cum poti , din opozitie, sa dublezi ceea ce nu ai facut gand erai la guvernare, totul era stabil-la fel ca si pensiile? V-ati ocupat numai de cele speciale- contra vot si pmpotriva poporului
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212