REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ciolacu, despre un eventual candidat la Preşedinţie: Îl vom stabili prin alegeri interne

Ciolacu, despre un eventual candidat la Preşedinţie: Îl vom stabili prin alegeri interne

Replica API 22 mai 2021 | 23:51 1276

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că următorul candidat la Preşedinţia României va fi stabilit în urma unor alegeri interne în partid şi va exista o competiţie deschisă pentru toţi social-democraţii, însă şi posibilitatea de a candida "un apropiat al PSD, dar care în acest moment nu este actor în prima scenă a partidului".

Marcel Ciolacu

Ciolacu a precizat, joi seară, într-o emisiune la Antena 3, că pentru PSD nu este o prioritate desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale.

"În primul rând, nu este o prioritate, iar eu, ca preşedinte al partidului, am anunţat că s-a terminat cutuma prin care preşedintele partidului era de drept candidatul la prezidenţiale. Ne-am uitat puţin în trecut şi am văzut că acest lucru nu a funcţionat, nu a fost cea mai bună alegere şi cea mai bună abordare. Mai mult, am anunţat pe toţi colegii mei că vom face o modificare la statutul partidului, vom face alegeri preliminare în interior, în fiecare filială judeţeană a partidului şi vom alege pe alte baze, în altă logică şi pe alte principii candidatul Partidului Social Democrat la alegerile prezidenţiale. Este o competiţie pentru toţi colegii care doresc să acceadă la a fi candidat din partea PSD. Mai mult, am lăsat o uşă deschisă şi eventualităţii să aducem un candidat apropiat PSD, dar care în acest moment nu este actor în prima scenă a partidului", a declarat Marcel Ciolacu, scrie Agerpres.

Liderul PSD susţine că în partid a fost primită bine această propunere.

"Colegii au fost de acord cu propunerea mea. Vom vedea în următoarea perioadă cum, când vom declanşa aceste alegeri preliminare. Dar prioritatea principală nu este aceasta", a mai spus Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ciolacu cu mecla lui de boschetar vrea la butoane
2
1
Pai, daca tot se scoate singur din joc, poate o propunem pe d-na Veorica, ca doar deschide usi in UE, de ce sa ratam ocazia sa ne reprezinte cineva care are pozu cu X si cu Y, ca asa a declarat Vasilescu. Votati Veo presedinte.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272