REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ciolacu, după discuţia cu Paolo Gentiloni: PNRR e foarte departe de a fi aprobat de CE

Ciolacu, după discuţia cu Paolo Gentiloni: PNRR e foarte departe de a fi aprobat de CE

Replica API 26 iunie 2021 | 00:00 845

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeană în perioada următoare, lucru confirmat, spune el, în discuţia pe care a avut-o vineri cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru Economie.

Sursa foto: Marcel Ciolacu /Facebook

Marcel Ciolacu a participat vineri la Conferinţa la nivel înalt PES "With Courage. For Europe", organizată la Berlin. În marja Conferinţei a avut prevăzute şi o serie de întâlniri cu oficiali europeni, printre care şi Paolo Gentiloni, comisarul european pentru Economie.

''PNRR este foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeană în perioada următoare. Lucru confirmat încă o dată astăzi, în discuţia avută cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru economie. Nu e nimic 'wow'! Nu e nimic 'fantastic'! Este doar un alt eşec al actualei guvernări! Iar, după dezastrul din educaţie şi din sistemul sanitar, după o campanie de vaccinare al cărei singur 'succes' este că tot mai puţini români se vaccinează, amânarea aprobării PNRR din vina exclusivă a incompetenţilor din Guvernul condus de Cîţu este doar un motiv în plus pentru care marţi acest Guvern trebuie să plece acasă!'', a scris Ciolacu pe Facebook, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa discutie au devenit Ninjas si nu au mai zis nimic ca era impotriva codului Ninjutsu.Daca flatulam in masca lor si nu are miros de sulf,inseamna ca valul 674 e aproape?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272