REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ciolacu: Nu am vrut să blocăm ţara prin contestarea bugetului, ci să împiedicăm precedentul generat de iresponsabilitatea lui Orban

Ciolacu: Nu am vrut să blocăm ţara prin contestarea bugetului, ci să împiedicăm precedentul generat de iresponsabilitatea lui Orban

Replica API 13 februarie 2020 | 00:00 462

Marcel Ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susţine că nu a dorit să blocheze ţara prin contestarea pe fond a Legii bugetului la Curtea Constituţională, ci să împiedice "precedentul generat de iresponsabilitatea lui Orban".

"Spre deosebire de PNL, noi am dat dovadă de responsabilitate. Nu am vrut să blocăm ţara prin contestarea pe fond a bugetului, ci să împiedicăm precedentul deosebit de periculos generat de iresponsabilitatea lui Orban", a scris Ciolacu, miercuri, pe Facebook.

În opinia sa, prin asumarea răspunderii Guvernului pe buget, a fost deschisă "o cutie a Pandorei".

"S-a deschis o cutie a Pandorei, acesta este adevărul! Şi se va vedea pe viitor...", a adăugat liderul PSD.

Curtea Constituţională a României (CCR) a respins miercuri cererea preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor privind conflictul juridic dintre Guvern şi Parlament pe tema adoptării bugetelor de stat şi asigurărilor sociale de stat, potrivit unor oficiali ai CCR, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti politicienii striga adevarul, striga bunele intentii vis a vis de aceasta tara, si, totusi, uitati ce am ajuns: sa ne uram, sa fim lipsiti de credinta in mai bine, de bunul simt, de o buna educatie!!!
3
0
Mai taci mai, fata de gibon. Pana acum ai adus numi desevicii tarii. Te plateste Romania degeaba.
6
0
Esti la furat BARBOSULE. Blochezi economia tarii, cu clica ta de incompetenti, hoti si mincinosi. Te manipuleaza olguta peremista cu mandea tiganu, cu stanescu mafiotul?? Ei, care i-au tinut trena si au aplaudat-o pe veorica-vasilica, ei, trompetele lui dragnea?! Esti in EROARE, in mare EROARE, esti MANIPULAT, esti VINOVAT blanosule. Da! Ati distrus PSD-ul. Aveti cei mai incompetenti lideri. Rusine! Sa va fie rusine!
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212