REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ciolacu: Săptămâna viitoare vom depune o moţiune simplă la adresa ministrului Oros, la Camera Deputaţilor

Ciolacu: Săptămâna viitoare vom depune o moţiune simplă la adresa ministrului Oros, la Camera Deputaţilor

Replica API 19 martie 2021 | 00:00 1168

PSD va depune săptămâna viitoare, la Camera Deputaţilor, o moţiune simplă împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, a anunţat joi preşedintele acestui partid, Marcel Ciolacu, scrie Agerpres.

Adrian Oros

"Am avut astăzi o întâlnire cu reprezentanţii asociaţiilor, federaţiilor şi sindicatelor din domeniul ago-alimentar.(...) Am văzut că, concomitent cu întâlnirea noastră, a ieşit şi domnul ministru Oros şi a produs anumite ştiri. Cu toţii am tras o concluzie - domnul ministru Oros este într-o lume paralelă faţă de ceea ce se întâmplă în acest moment în acest domeniu. În primul rând, nu s-au luat măsuri, nu au fost date nici până acum despăgubirile pentru secetă, nu au fost plătită acciza pe trimestrele 3 şi 4 de anul trecut, ceea ce reprezintă 60% din totalul de acciză şi, nu în ultimul rând, am văzut că ministrul Oros a venit cu o iniţiativă parlamentară, la Senat, să modifice legea 17, cea privitoare la înstrăinarea terenurilor. De acea, împreună cu colegii mei, am decis, săptămâna viitoare, să depunem o moţiune simplă la adresa domnului ministru Oros la Camera Deputaţilor. Pericolul asupra securităţii alimentare a României în acest moment este unul real", a spus Ciolacu, la o conferinţă de presă, scrie Agerpres.

El a adăugat că România nu mai produce pesticide, îngrăşăminte sau seminţe.

"Vedem că în continuare nu se ia nicio măsură în această zonă, nu încercăm să promovăm produsele româneşti şi autohtone, atât tradiţionale, cât şi cele produse cu materie primă chiar importată, nu vedem un program coerent în acest moment din partea Ministerului Agriculturii. Nu mai putem să ne permitem această incapacitate a Guvernului de a gestiona una dintre cele mai mari şi cele mai importante probleme ale fiecărui stat", a afirmat liderul PSD.

Ciolacu a afirmat că ministrul Agriculturii vrea să modifice un proiect de lege trecut prin Parlament de PSD, astfel încât să se permită vânzarea pământului agricol şi către cetăţeni străini.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fara anticipate, javrele astea galbene si neomarxistii vor continua sa distruga tara.
0
1
Ar fi cazul ca PSD-ul sa se trezeasca ,ei au castigat alegerile iar guvernul este format din frimituri!Faceti ceva pt.tara asta .scapati-ne de guvernul asta de incapabili,de incompetenti,de hoti ,care au distrus tot ce mai era romanesc!
0
1
Dar PSD ce plm de specialisti a avut in guverne, bai cretinilor de mai jos?! in 30 de ani cu specialistii lor unde am ajuns dementilor?? nu cumva aici, in halul in care suntem azi?? chemati ciuma in ajutor, nu vedeti ca nu sunteti intregi la cap?!
2
0
PSD - faceti ceva! Catu , Turcan.....fara cuvinte. Oros - criminalul agriculturii romanesti. Criminal - vorbesc in cunostinta de cauza. Seceta , nu . Motorina , nu. ANT - la jumatate Tomata , nu. Este dezastru!!!
1
1
Implicati-va si dati jos Guvernul asta de cacat , cu incapabili gen Voiculescu si javre gen Turcan ! PSD ce faceti voi acum se numeste : BLAT ! Sunteti cel mai mare partid din tara : DOVEDITI CA AVETI SI SANGE IN COAIE ! Cat vreti sa il mai suporte poporul roman pe balbaitul ala de Citu ?!?!?!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272