REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
13.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Ciprian Marica a rămas fără permis de conducere și a fost amendat

Ciprian Marica a rămas fără permis de conducere și a fost amendat

Victor ROTARU 8 octombrie 2023 | 14:45 2639

Ciprian Marica (38 de ani) a rămas fără permisul de conducere pentru următoarele 30 de zile.

Ciprian Marica a ramas fara permis de conducere si a fost amendat

Fostul internațional, actual acționar la clubul Farul Constanța, nu a respectat indicațiile semaforului și a trecut pe roșu în nordul Capitalei.

Încălcarea legislației nu a rămas fără repercusiuni. Ciprian Marica a fost oprit de un echipaj de Poliție, i-a fost suspendat permisul 30 de zile și a primit o amendă în valoare de 1450 de lei.

”La data de 08 octombrie a.c., în jurul orei 10.50, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit un conducător auto în vârstă de 38 de ani, care nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric și nu avea asupra sa documentele prevăzute de legislația în vigoare.

În acest context, persoana în cauză a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 1450 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată într-un comunicat al Poliției.

În aceeași zi, Dănuț Lupu se va preda și își va începe sentința de șapte luni și 10 zile de închisoare cu executare, cauzată de faptul că a condus fără permis.

Ciprian Marica și Ilie Năstase, investiție de patru milioane de euro

Cu doar câteva zile înainte să rămână fără permis, Ciprian Marica și-a inaugurat complexul sportiv pe care îl deține împreună cu Ilie Năstase.

Baza sportivă va avea două secții, de tenis și de fotbal, iar investiția lui Ciprian Marica și a lui Ilie Năstase se ridică la patru milioane de euro, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca pe timpul lui nea Nicu era o stire sa auzi despre o persoana cunoscuta ca a facut asha ceva,dupa 1990"nu deodata ci pas cu pas" o stire despre aerele"vedetelelor"din Romania care incalca legea a devenit o banalitate ,aproape totzi folosind in apararea lor fraza:"ca-i hiu mini"sau mai pe romaneste:"tu stii ma cine sunt eu",adica nesimtzitzilor astia incalcarea legi nu li se pare nimic deosebit tocmai pentru ca ei se cred deasupra legi.
2
0
Bine ca ti-a ramas prosopul
0
0
Nu e un capăt de tara. Se suie pe prosop și zboară prin tara. E vestit producător de prosoape!
0
0
Si.l ia sofer pe Bulangiul- Gayul ăla de Florin s****n...cu strungareata cat puwla mea ...
0
1
Saracu avea si el 1 ora de tragere si a fost oprit de politie
1
0
Cel mai tare prosopar
3
0
Caut amanta
1
0
mai bine vorbiti despre problemele constantei, mai lasati [elitele], de ce pe bdul ferdinand vis a vis de fostul cinema republica exista acel bloc de ani de zile neterminat, pus la doi metri de alt bloc
3
0
nea mamica
1
0
ii ia si prosopul!! Astea sunt vedetele Romaniei...
4
0
Dacă-și dădea prosopul la o parte si vedea milițeanu' ce relații are, nu-l mai lăsa fără abecedar...
3
1
Mai Marica mai. mai makidoane da ma emblema inapoi mai. Sa nu acorzi prioritate in parcare la Auchan e altceva dar sa treci pe rosu mai m**e mai. Sa nu se mai intample. Multumesc
5
0
Amenda de 1450 lei si investitii de 4.000.000 euro.....haaaa, e tare. Pai isi angajeaza si sofer si dama de companie in autoturism si trece si zilnic de 10 ori pe culoarea rosie PSD... a semaforului. Sa vedem ce zice Ciolacu daca-i mai jigneste culoarea rosie PSD... a semaforului. Poate-i da ordin sa treaca pe culoarea PNL -ului, galben, ca asa nu pateste mai nimic.
5
7
Ia legătura urgent cu MAGRAONUL Florin Coman de la wcsb îți poate face rost urgent de permis de conducere chiar dacă știi sau nu să citești și să scrii...
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468