REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Cîţu despre nemulţumirile lui Orban privind Guvernul: Pare mai mult o retorică a PSD

Cîţu despre nemulţumirile lui Orban privind Guvernul: Pare mai mult o retorică a PSD

Replica API 11 august 2021 | 00:00 682

Premierul Florin Cîţu a susţinut, marţi, că nu a văzut ultimele declaraţii ale preşedintelui PNL, Ludovic Orban, la adresa Guvernului, însă a afirmat că pare mai mult "o retorică a PSD".

"Nu am văzut, dar nu cred că putea să spună aşa ceva preşedintele PNL, pentru că pare o retorică PSD. Până nu văd aceste declaraţii, nu pot să comentez. Pare mai mult o declaraţie a PSD decât a preşedintelui PNL. (...) Nu pot să comentez ceea ce nu am văzut, dar, repet, asta este mai mult o retorică a PSD decât a PNL", a afirmat Cîţu, înaintea şedinţei Biroului Executiv al PNL, scrie Agerpres.

El a fost întrebat şi dacă va demisiona din funcţia de premier dacă va pierde alegerile interne din PNL, în contextul în care Ludovic Orban a anunţat că va renunţa la funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor dacă nu va câştiga competiţia pentru şefia partidului.

"Eu sunt aici în cursa pentru preşedintele PNL. Despre acest lucru discutăm. Celălalt obiectiv al meu este să avem o guvernare cât mai bună", a răspuns prim-ministrul.

Ludovic Orban a declarat luni că, în eventualitatea în care va pierde alegerile interne din partid, va demisiona din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

El a afirmat că, dacă Florin Cîţu va fi cel care va pierde, va trebui să renunţe la mandatul de premier, deoarece nu ar mai avea legitimitate şi autoritate pentru a exercita această funcţie.

Orban a reproşat Guvernului că nu a reuşit să aibă Planul Naţional de Recuperare şi Rezilienţă aprobat până la această dată, dar şi faptul că trenează campania de vaccinare anti-COVID.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au ajuns niste golani sa-si bata joc de oameni:nu salarii nu pensii ,doar scumpiri si foarte multa saracie!
0
0
bine am ajuns sa fim condusi de un puscarias
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272