REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Cîţu: Niciunul dintre colegii de la USR PLUS nu va veni niciodată împotriva dezvoltării României

Cîţu: Niciunul dintre colegii de la USR PLUS nu va veni niciodată împotriva dezvoltării României

Replica API 21 august 2021 | 00:00 808

Premierul Florin Cîţu a afirmat, cu privire la aprobarea Programului naţional de investiţii "Anghel Saligny" că niciunul dintre colegii de la USR PLUS nu se va pronunţa vreodată împotriva dezvoltării României.

Florin Cîţu

Întrebat la TVR 1 dacă a ajuns la o înţelegere cu USR PLUS cu privire la programul "Anghel Saligny", Florin Cîţu a răspuns: "Această coaliţie vine după câţiva ani de zile de campanie electorală în care ne băteam pentru acelaşi electorat. Îi cunosc pe colegii de la USR. Niciunul dintre ei nu va veni niciodată împotriva dezvoltării României. Toţi îşi doresc dezvoltarea României. I-am văzut în negocierile pentru PNRR cu tot felul de programe sociale, ca să ajute comunităţile locale. Şi bani care au de la buget gratis. Doresc să facă tot felul de sisteme sociale ca să îi ajute pe cei nevoiaşi".

El a susţinut că a fost de acord, la ultima şedinţă a Coaliţiei de guvernare, cu toate criteriile propuse de preşedintele Senatului, Anca Dragu.

"Am fost de acord la şedinţa coaliţiei precedentă cu toate criteriile propuse de fostul ministru al Finanţelor Anca Dragu, preşedintele Senatului, şi cred că este autoritatea în USR PLUS care poate să pună criterii şi am fost de acord cu toate acele criterii pe care le-a propus doamna Anca Dragu. Din punctul meu de vedere, nu ar mai trebui să mai existe niciun fel de divergenţe şi ar trebui să aprobăm 'Anghel Saligny' săptămâna viitoare", a spus premierul, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Usrplus alt cacat cu mot.
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272