REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ciucă nu uită și nu iartă, l-a dojenit pe Virgil Popescu, după tragedia de la Jilț Sud: Este un pic târziu

Ciucă nu uită și nu iartă, l-a dojenit pe Virgil Popescu, după tragedia de la Jilț Sud: Este un pic târziu

Ana Maria LIPAN 27 ianuarie 2023 | 00:00 671

Nicolae Ciucă nu trece prea ușor cu vederea tragedia de la Jilț Sud. Mai mulți mineri au murit în urma unui accident în care a fost implicată mașina cu care erau transportați. Autovehiculul era unul pentru transport marfă, așa că minerii nu aveau nici măcar centuri de siguranță, scrie stiripesurse.ro.

Ciuca nu uita si nu iarta, l-a dojenit pe Virgil Popescu, dupa tragedia de la Jilt Sud: Este un pic tarziu

"Vă solicit ambilor miniștri ca în perioada următoare și o să îmi prezentați săptămâna viitoare termenul în care vă veți ocupa de implementarea măsurilor necesare în întreg Complexul Energetic Oltenia și în tot sectorul. De asemenea activitatea va fi extinsă în toate unitățile de producție de energie electrică din subordinea Ministerului Energiei și continuăm activitățile prin care împreună veți pune la dispoziția organelor legii actele necesare pentru luarea de măsuri", a spus premierul.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu a punctat: "Să știți că am dispus deja și am trimis deja către toate companiile din industria energetică să facă o evaluare cu privire la riscurile la locurile de muncă fiindcă astfel de tragedii nu trebuie să se mai întâmple". Premierul nu a fost deloc impresionat!  "Este foarte bine, numai că este un pic târziu, e nevoie ca toată lumea să conștientizeze ceea ce este necesar pentru ca siguranța la locul de muncă să nu mai fie o problemă", a spus Ciucă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate nu se uita pe el. Si poate vomita pensia speciala si sporul de doctorat pe care ce sa vezi il merita pentru un amarat dintr-un minister care a intarziat sa depuna o hartie. Vezi cui foloseste. Un mare >>>>>>>>???
0
0
vina este a societati in care traim ! oameni incompetenti pusi politic sa conduca!
0
0
pentru moartea minerilor, vina este a statului roman (al ministrului Popescu impreuna cu directorii) care aveau obligatia sa le asigure conditii de securitate a muncii de cand plecau de acasa pana ajungeau inapoi la familie. Trebuie sa fie demisi imediat si anchetati pentru accident de munca colectiv.
1
0
Trei zile o sa dureze ,minunea după care o sa se uite ,o sa apară alta nenorocire și tot asa ,parca era vorba ca dispare ministrul asta de carton ,al energiei ,nu aveți unul mai competent?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272