REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Clădirea trioului Mazăre-Strutinsky-Constantinescu, din zona plajei Modern, la un pas de prăbușire! Video

Clădirea trioului Mazăre-Strutinsky-Constantinescu, din zona plajei Modern, la un pas de prăbușire! Video

Valentina CAMARA 7 noiembrie 2022 | 00:00 9925

Constanța are un aspect dezolant, neîngrijit, în parte și din cauza numeroaselor imobile lăsate în paragină. Printre acestea se numără și cel de pe strada Ecaterina Varga, numărul 34, care a ajuns într-o stare avansată de degradare și poate pune viața trecătorilor în pericol. Clădira este deținută de firma  SC Ideea Contrast  SRL, controlată de trioul Mazăre-Strutinsky-Constantinescu.

Un imobil situat pe strada, Ecaterina Varga numărul 34, din zona Modern, pare desprins din filmele de groază.

Starea de degradare este destul de avansată și vizibilă, mai ales în partea de sus a imobilului. Clădirea este compusă din parter și etaj, iar în interior, de-a lungul anilor, s-au adăpostit oameni ai străzii improvizând un pat, o saltea. Podeaua dintre etaje este surpată, geamurile sunt inexistente, iar mirosul este de nedescris. Structura de rezistență apre destul de afectată și, cel mai probabil, la primul cutremur clădirea ar fi pusă la pământ.

Imobilul  este deținut de firma SC Ideea Contrast  SRL, înființată în anul 2001, controlată de Sorin Strutinsky, Radu Mazare și Nicușor Constantinescu.

În 2018,  societatea a fost supraimpozitată cu 400%, din pricina stării tehnice de clădire neîngrijită....Degeaba, căci lucrurile au rămas la fel.  Precizăm că societatea a intrat în insolvență în 2021.

Îniante de Revoluție, clădirea a fost a unui procuror

Până să înceapă Revoluția, clădirea a fost deținută de un fost procuror, care a decedat ulterior, fiind scoasă la vânzare de moștenitori.

Se pare că vila a costat în jur de 60.000 de dolari, la acea vreme, și așa a ajuns în posesia lui Mazăre și a asociatului său Sorin Strutinsky. Clădirea are o suprafată de 540 metri pătrați, iar 400 metri pătrați de teren aferent.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DE CE NU O VINDETI SA MAI RECUPERATI DIN PREJUDICIUL PE CARE L-AU FACUT MAZARE SI CONSTANTINESCU?
5
0
Cand erau pe val, cine-i pupa-n dos?!
7
1
Din puscarie se pot ocupa de asta? Interesant este ca ptr toate, tot Mazare vinovat! Primaria sa caute solutii! Sunt multe lucruri care dau orasului aspect neplacut: murdar, cu constructii realizate fara un plan de urbanism care sa fie urmarit in tot orasul). Niciodata nu a aratat in acest hal! Inspectorii primariei, primarul ar trebui sa strabata orasul " per pedes apostollorum", in lung si in lat, nu din masina, elicopter. Si nu numai in zona locuintei proprii!!!!
8
5
Din puscarie se pot ocupa de asta? Interesant este ca ptr toate, tot Maxare e vinovat! Primaria sa caute solutii! Sunt multe lucruri care dau orasului aspect neplacut: murdar, cu constructii realizate fara un plan de urbanism care sa fie urmarit in tot orasul). Niciodata nu a aratat in acest hal! Inspectorii primariei, primarul ar trebui sa strabata orasul " per pedes apostollorum", in lung si in lat, nu din masina, elicopter. Si nu numai in zona locuintei proprii!!!!
5
1
O va lua tot cu 60.000 domnul fost prefect care a luat si hanul balcan
8
2
Oameni buni.Daca im buricul orasului este mizeri, ce sa mai spun de cei care locuiesc pe Soveja bl FT4 si FT5 si arunca gunoiul pe aleea dintre blocuri? Oare pt acesti nemernici necivilizati nu exista pedeapsa ?
12
2
Asa arata si viata lor. O ruina
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272