REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

„Clanul” care a TERORIZAT Tuzla a făcut prăpăd şi la Eforie, după care au dat-o la pace cu victimele!

„Clanul” care a TERORIZAT Tuzla a făcut prăpăd şi la Eforie, după care au dat-o la pace cu victimele!

Replica API 17 martie 2016 | 23:47 2302

Infractori… fără frică

Infractori… fără frică

Bătăi cu săbii în stil mafiot, scandaluri şi furturi pe bandă rulantă! Acestea sunt elementele ce formează „portofoliile” membrilor familiei Ştefana din Tuzla. Chiar şi aşa, se pare că indivizii nu ţin cont de nimic, nici măcar de faptul că au tot stat după gratii, şi îşi continuă seria activităţilor infracţionale. Astfel, în noaptea de 4 spre 5 martie anul curent, ei au luat cu asalt un bar din Eforie, după care au dat-o la pace cu victimele. Însă, oamenii legii au continuat cercetările, formulând propuneri de arestare.

Mai mulţi indivizi s-au luat la harţă într-un bar din Eforie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Printre cei implicaţi sunt şi membrii familiei Ştefana, cunoscuţi ca hoţi şi scandalagii în Tuzla. Toţi cei care au ajuns în atenţia poliţiştilor sunt Marian Cornel Dincă, Cătălin Nicolae Botezatu, Constantin Michael Tulumb, Mihai Ştefana, Lucian Ştefana,Vasile Ştefana, Sorin Silviu Mocanu. Precizăm că totul s-a petrecut în noaptea de 4 spre 5 martie anul curent, când indivizii s-au luat la bătaie.

Poliţiştii au ajuns la faţa locului şi au declanşat cercetările, însă suspecţii, care se cunoşteau între ei, s-au împăcat. Numai că oamenii legii au continuat cercetările şi, pe 15 martie, 7 persoane au fost propuse spre arestare. Magistraţii au respins propunerea procurorilor, indivizii fiind puşi sub control judiciar. A doua zi, pe 16 martie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au revenit cu o nouă propunere de arestare, în lipsă, dar numai pentru două persoane, fiind vorba despre Mihai Ştefana şi Constantin Mihai Tulumb.

Cei din familia Ştefana sunt mai vechi „cunoştinţe” ale oamenilor legii, locuitorii din Tuzla fiind terorizaţi de faptele lor. Spre exemplu, în anul 2008, aceştia erau implicaţi într-un scandal în centul localităţii Tuzla, într-un bar ce aparţinea lui Dumitru Ştefana. Mai mulţi indivizi au năvălit cu săbii şi spray-uri iritant lacrimogene, băgând în spital 3 persoane şi făcând prăpăd în jur.

„Toată lumea ştie cine sunt Ştefana din Tuzla..., dar nimeni nu are curaj să le ţină piept”

Scandalul din 2008 nu a fost primul în care membrii familiei Ştefana au fost implicaţi. La acea dată, oamenii deja ştiau despre ce este vorba. „Ştefana... cine nu ştie în Tuzla cine sunt? Toată lumea ştie cine sunt, iar cine are curaj să le ţină piept este urmărit noaptea şi ameninţat cu arma. Până când? Clanul Ştefana face legea! Mama lor de hoţi şi bătăuşi!”, spuneau locuitorii din Tuzla.

Însă, bătăile în stil mafiot nu sunt singurele în care au fost implicaţi. În 2010, anchetatorii au derulat 18 percheziţii domiciliare în Agigea, Tuzla şi Eforie, vizaţi fiind mai multe persoane, între care şi cei din clanul Ştefana, care au spart locuinţe pe bandă rulantă. Capul grupării infracţionale era Lucian Ştefana, care a şi fost arestat la acea vreme. Şi, din câte se pare, nu şi-au pierdut din obiceiuri, acum fiind implicaţi într-un alt eveniment, derulat tot într-un bar, parcă tras la indigo.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai ala care te dai nacef si roman firati ai dracu de poponari ca nati vazut femei la viata voastra fomisti dracu stati supat ca pana acum ati scos capu ca ciupercile imputiti dracu fimear scarba de voi luci a fost in stare sa faca un copil cu putulica lui voi o sal chemati pe el sa va faca un copil poponari dracu vedetiva lungu nasului parliti dracu
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102