REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.2° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Codul PORTOCALIU a BĂGAT ZÂZANIE între locuitori şi PRIMARUL din SILIŞTEA

Codul PORTOCALIU a BĂGAT ZÂZANIE între locuitori şi PRIMARUL din SILIŞTEA

Replica API 30 ianuarie 2021 | 13:13 2324

În Comuna Siliştea, codul portocaliu de zilele trecute a adus, odată cu zăpada, şi motive de ceartă între cetăţeni şi primarul localităţii. Modul în care s-a făcut deszăpezirea i-a nemulţumit pe cei mai mulţi locuitori ai comunei, susţinând că plătesc taxe şi impozite degeaba, sărindu-i în cap primarului cu această ocazie.

Cetăţenii sunt nemulţumiţi

Cetăţenii acuză că primarul comunei Siliştea, Mihai Soare, este activ doar în campania electorală, iar la problemele reale şi grave ale comunităţii este pasiv. Acest lucru vine în urma codului portocaliu care s-a abătut peste judeţ în urmă cu două zile şi care a paralizat atât traficul, cât şi activităţile de zi cu zi. „Domnul primar este activ doar în campania electorală. După alegeri, nu-l mai găsim. Plătim taxe şi impozite degeaba. Se vorbea în şedinţele trecute de contracte de deszăpezire. Dacă este nevoie de salvare, de pompieri? Ce măsuri s-au luat?”, a transmis un locuitor al comunei Siliştea, nemulţumit de modul în care au acţionat autorităţile locale în contextul codului portocaliu de ninsori şi viscol.

Primarul susţine că totul s-a desfăşurat fără probleme

Contactat de reporterii Replica în legătură cu subiectul, primarul comunei Siliştea a precizat pentru aceştia faptul că lucrurile au decurs bine în comună şi că nu au existat probleme majore. “A fost cod portocaliu. Noi am intervenit cu utilajele din dotare, nu am avut probleme. A fost apă, a fost curent. S-a circulat în condiţii de iarnă. Au fost ceva probleme cu un gabarit depăşit care a rămas blocat pe şosea”, a explicat primarul. Soare a mai precizat că oamenii au uitat să se bucure de zăpadă si de iarnă pentru că sunt cârcotaşi. În plus, Mihai Soare a mai precizat că a intervenit acolo unde a fost nevoie şi nu au existat probleme majore.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suge-o cu 2 maini
4
3
multumiti , restul care stau in carciumi sunt cu ei, asai in democratie!
3
1
Are patru mandate.castigate.E localnic din strabunici,dar probabil s-saturat de bine. E P S D ist.
7
1
telefoanele si apucati va de munca,panaramelor
9
2
Ce fata de imbecil are
8
7
Iesiti la curatat zapada
8
2
stati in casa si nu santeti in stare sa va curatati zapada din fata portii...auzi la ei...primarul e de vina...ati iesit sa dati o mana de ajutor cand viscolea afara ???asteptati mura-n gura...toata ziua la carciuma cu bromfu-nas...
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272