REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Condamnat la 8 ani de închisoare după ce a sechestrat o fetiță

Condamnat la 8 ani de închisoare după ce a sechestrat o fetiță

Replica API 24 aprilie 2020 | 00:00 1724

O bestie cu chip de om putea să nenorocească pe viață o fetiță de 8 ani, după ce a sechestrat-o mai multe ore. Gevat M. din Băneasa a fost condamnat la închisoare după ce a lipsit de libertate o copilă, până ce rudele acesteia au intervenit și au eliberat-o.

Date din anchetă

Conform rechizitoriului, inculpatul Gevat M. a condus la domiciliul său persoana vătămată, în vârstă de 8 ani, împotriva voinței acesteia, lipsind-o astfel de libertate și refuzând să o elibereze.

Declarațiile martorilor

Conform declarațiilor unei martore, inculpatul a luat-o cu forța pe victimă și a ținut-o în casă mai bine de patru ore. La încercările repetate ale mamei acesteia de a o elibera, inculpatul nu a recunoscut că fetița este la el. Într-un final, fata a fost eliberată dar doar după ce Gevat M. a fost lovit de către mama fetiței cu un băț. După ce a fost eliberată, fetița nu a reclamat nici o agresiune fizică din partea inculpatului. Martora și-a menținut declarațiile date în cursul urmăririi penale, declarații care corespund cu cele date în cursul judecății.

Motivarea instanței

Analizând conținutul constitutiv al infracțiunii, instanța reține că, în ceea ce privește latura obiectivă a acesteia, în speță s-a realizat elementul material al infracțiunii, respectiv lipsirea de libertate a persoanei vătămate, în vârstă de 8 ani.

Urmarea imediată este lipsirea persoanei vătămate de libertatea de mișcare pentru un interval de timp destul de lung, până la intervenția altor persoane.

Instanța a decis condamnarea lui Gevat M. la 8 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată prin apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da ce legatura avea inculpatul cu mama fetei. Era tata , era prieten era necunocust?
0
0
Specia aceasta este in stare de orice.
15
0
tiganii turci pusi la munca fortata!
18
0
Justitie rasista, daca era roman lua minim
4
20

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272