REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Conducerea Portului Constanţa speră la o creştere a traficului de mărfuri în 2017

Conducerea Portului Constanţa speră la o creştere a traficului de mărfuri în 2017

Replica API 23 decembrie 2016 | 00:00 245

Speranțe mari pentru Compania Națională Administrația Porturilor Maritime pentru anul ce urmează! Conducerea speră să se înregistreze cifre mai mari în ceea ce privește traficul de mărfuri în zona Portului Constanța, dar și clarificarea unei politici comerciale. "Pentrul anul următor, administrația își propune în primul rând o creștere a traficului de mărfuri și să reușească și să prezinte o politică comercială a acestei companii, o politică care până acum nu a fost clară. În continuare, în anumite medii apar întrebări cât este chiria la operatorul portuar, care este diferența de la unul la altul.

Vă pot spune un singur lucru: diferențele între operatorii portuari cu deschidere la apă care aduc plus valoare acestei companii sunt nesemnificative", a precizat Dan Tivilichi, directorul CN APM Constanța. De asemenea, directorul companiei a exemplificat și reușitele anului curent. "Din punctul de vedere al CN APM, anul care se va încheia a fost un an bun, cu o creștere a traficului de mărfuri prin Portul Constanța cu 5%.

O altă provocare din acest an a fost să contruim un mediu propice a afcerilor în Portul Constanța. aici am în vedere colaborarea cu operatorii privați aflați pe o platformă. La dese discuții, vă pot spune că am reușit să ajugem la un climat de lucru normal într-o companie care-și dorește să se dezvolte atât pentru ea, cât și pentru operatorii privați. Un alt lucru care s-a realizat a fost acest Master Plan care a fost revizuit, rectificat care a ajuns la forma care să pună în acord atât dorințele companiei cât și a operatorilor și a comunității locale", a adăugat Tivilichi.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272