REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Consilierii locali au 'trântit' construcţia unui hotel în Mamaia!

Consilierii locali au 'trântit' construcţia unui hotel în Mamaia!

Replica API 29 martie 2019 | 00:27 596

În cadrul şedinţei de Consiliu Local Municipal, proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului urbanistic de detaliu - construire imobil S+P+5-8E - hotel-apartament, staţiunea Mamaia, zona Pinguin, investitor SC Real Estate Investment SRL, nu a trecut.

Au fost 8 voturi împotrivă, 3 abțineri şi 13 pentru.

Alături de Real Estate Investement SRL, mai apare şi SC Waldy Com Sales & Logistics SRL, prin Refalex Star SPRL. Blocul urma să fie ridicat chiar la Lacul Siutghiol şi ar fi avut funcţiunea de hotel apartament cu 111 unităţi, conform Certificatului de Urbanism nr. 75 din 22 ianuarie 2018.

Precizăm că administratorul firmei Real Estate Investement SRL din Constanța este Iancu Cușu, fratele Mariei Stavrositu, fost deputat PDL.

Totodată, trebuie punctat faptul că aceiași consilieri care s-au abținut să voteze proiectul amintit au votat un proiect asemănătar, și anume aprobarea planului urbanistic de detaliu – construire imobil D+P+8E - hotel-apartament, staţiunea Mamaia, zona hotel Caraiman, investitor Bucureanu Anca. În aceste condiții, blocul cu 8 etaje va putea fi edificat. Proiectul a trecut cu 16 voturi pentru şi 8 împotrivă.

Proiectele au mai fost introdus pe ordinea de zi în trecut, dar au fost retrase.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc, etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
5
1
Astia gen hotel din Mamaia beneficiaza de pomana cu vouchere de vacanta valabile doar in Romania. De-aia e inghesuiala la servicii slabe cu pomeni pesediste tip voucher.
9
1
cata spaga ati impartit consilierilor... ori nu ati impartit - primit in cazul pinguin
7
0
Foarte bine ca nu sa aprobat , au transformat statiunea in cartier !
10
0
Pt goe Esti exact un mazare.. Mai mic Sa dus dracu mamaia Acolo e circ Ci prostitutie Nu mai este statiune Este un cartier de hoti si nenorociti care au distrus mamaia Si constanta Gasca mazare Si Acum Gasca fagafau
11
0
Ati avut tupeul sa nu aprobati ? Pai investitorul este Iancu Cusu , CUSU baaa, ati auzit !?!
16
2
Alupigus....
4
0
S-a deschis targul de vacante, mergem in Bulgaria, Turcia si de ce nu in Tenerife? Oricum e mai ieftin decat la Constanta.
18
1
Din punct de vedere al civilizatiei Urbanismului si Arhitecturii, am regresat enorm fata de anii 70. Suntem in plin Ev Mediu Postmodern. Cand mai ai si primari bulibasha si inchipuiti ingamfati ca urbanistii sulii, cum sunt Fagadau si Vanturache, succesurile e garantate.
26
1
Pt Goe de mai jos ,turistul vrea statiuni cu aer curat cu parcurii daca tot zici de bulgari pai aia au verdeata . Turistul nu vrea sa stea bloc in bloc sa nu vada soarele ca deia a plecat de acasa sa se relaxeze nu sa ma vada polistiren . Nu asta inseamna turism numai spatii de cazare ci si facilitati dar in mintea voastra de hapsani care nu aveti educatie financiara sau management ce sa vorbim . Tu vezi vreo arhitectura la asa zisa statiune Mamaia . Zi mi si mie unde sunt locurile de parcare pt blocurile noi construite asta inseamna facilitate una dintre ele , ce poti face in Mamaia
37
1
S-a umplut Mamaia de hoteluri, blocuri, restaurante, etc. in detrimentul spatiilor verzi ! Este o statiune distrusa de calicia unora de a se imbogati intr-un timp cat mai scurt, indiferent de consecinte ! Constructii ridicate cu materiale ieftine, fara o structura de rezistenta viabila, gata sa produca un dezastru la cutremur !
40
1
Si dupaia ne miram ca prostii ca se duc turistii pe la bulgari sau in alte parti. Pai unde sa stea la noi? Poate in copaci si pe iarba, ca structuri de cazare noi si moderne nu vrem sa facem. Ca trebuie sa protejam spatiul verde. Dar atunci de ce dracu ne mai plangem vara ca altii au turisti si noi nu. Murim de foame si ne uitam la iarba si copacei. In timp ce altii, destepti, aduna lovele si se modernizeaza pe banii castigati din turism. Destepti liberalii, ce sa zic, au viziune cand voteaza mereu impotriva proiectelor bagate de altii in consiliul local
10
34

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272