REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Consilierii PNL Constanța critică activitatea primarului Decebal Făgădău

Consilierii PNL Constanța critică activitatea primarului Decebal Făgădău

Replica API 8 iunie 2019 | 23:09 368

PNL Constanța își exprimă îngrijorarea în ceea ce privește activitatea primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, referitoare la elaborarea proiectelor şi regulamentelor anulate de instanța de judecată, în ultima perioadă.

Consilierii PNL și-au exprimat de nenumărate ori punctele de vedere, au depus proiecte de hotărâre, au avut inițiativă în ceea ce privește activitatea Consiliului Local Municipal, însă demersurile lor nu au fost luate în considerare de către acesta.

De asemenea, PNL Constanța susține faptul că primarul Constanței, a refuzat mereu, în cei 3 ani de mandat să colaboreze în interesul comunității cu opoziția și să pună în practică proiectele propuse de către consilierii județeni și municipali ai PNL.

În opinia vicepreședintelui PNL Constanța, George Niculescu această situație în care proiectele de hotărâre şi regulamentele sunt anulate de instanțele de judecată, denotă că activitatea Primăriei Constanța se confruntă cu cel puțin două probleme, şi anume:

1. Proiectele şi regulamentele nu îndeplineau condițiile de legalitate, astfel ele au putut fi atacate şi anulate în instanță.

2. Regulamentele au provocat un val considerabil de nemulțumiri, fapt ce a dus la atacarea lor. De aici reiese şi lipsa de oportunitate pentru elaborarea regulamentelor.

În același timp, aceste proiecte anulate confirmă faptul că activitatea Primăriei Constanța a deraiat tot mai mult de la parcursul ei normal și, în loc să vină în ajutorul cetățenilor, creează probleme în cascadă.

”Proiectele de hotărâre anulate de instanța de judecată confirmă ceea ce noi, cei din PNL, am atras atenția în ultimii 3 ani, anume că Primăria Constanța a intrat într-o criză, atât privind administrarea orașului, cât și privind elaborarea proiectelor de hotărâre şi a regulamentelor. Acest lucru ne face să credem tot mai mult faptul că echipa primarului Constanței este depășită de situația prezentului. Nu vreau să amintesc incapacitatea de a atrage fonduri europene care ar ajuta la dezvoltarea atât de necesară a orașului nostru dar, dincolo de perspectivele noastre politice diferite, interesul cetățenilor și binele Constanței sunt puse la o grea încercare atunci când proiecte de hotărâre sunt anulate de instanță. Poate că această situație și mai ales palma primită de PSD Constanța în alegerile europarlamentare, îl vor face pe Făgădău să înțeleagă că este de bun augur și în interesul comunității să asculte și opinia opoziției. Poate măcar în al doisprezecelea ceas, va deschide și sertarul în care ține ascunse proiectele de hotărâre depuse de PNL. În același timp, mă gândesc la acei cetățeni care au plătit amenzi pentru parcare, pentru că, în cazul în care regulamentul este anulat definitiv de instanță, atunci ar fi de preferat să își primească banii înapoi, ceea ce va constitui încă o problema în plus pentru Primăria Constanței. Pe final, îi recomand domnului Primar, cu respectul cuvenit, să lase pozele cu reprezentanții Băncii Mondiale şi să îşi petreacă mai mult timp în mijlocul cetățenilor din Constanţa,”, a declarat George Niculescu, vicepreședinte PNL Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati ma vrajeala asta de genul noi am spus,daca puteti sa faceti ceva palpabil contra faradelegilor din primaria Constanta atunci sa vorbiti pentru ca de protestat uite ca protestez si eu,asa ca doar cu vorbe nu va justificati bani primiti de la primarie CINSILIERILOR.
1
0
Oameni buni, in timp ce noi batem campii cu articolele de doi bani din Replica asta, ajunsa sanitarul psd-ului, coalitia HOTILOR penali PSD si ALDE, pregatesc OUG pentru a le face pensii speciale primarilor, viceprimarilor, presedinti de Cj..Cum asa! In loc sa opreasca OUG asa cum au promis, astia continua sa fure din banul public! Baga si mai mult mana in banii tarii sa-si ingrase godacii psd! Asa ceva Nu se poate, Nu trebuie lasati!!!
6
0
In Mangalia, Bld. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
8
2
marsssssss
1
0
Sa traiesti nea Brailoiu!! BRAILOIU
3
2
Eu sunt cel mai mare sef PSD
3
3
PNL mancati cacat. Sunteti toti mana in mana. Va ofticati ca acum o sa manance si USR din cascaval. USR alte jigodii pe interes
7
4
Sictir mai cacatilor ! Oxiurii in curul pesedeilor ! Muie cu cacat atarnatorilor !!!
7
1
Pana acum ce a-ti facut, au mers afacerile bine ???
11
1
si contractele cu Prato si Felina Vet, spoliere ban public,ilegalitate
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272