REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Constanța, de trei săptămânii, fără apă caldă. Popa: Nu putem aprecia când vom relua furnizarea!

Constanța, de trei săptămânii, fără apă caldă. Popa: Nu putem aprecia când vom relua furnizarea!

Replica API 5 septembrie 2022 | 00:00 4814

Apa caldă este oprită în Constanța de marți, 16 august a.c., din cauza unor lucrări importante de investiții pentru modernizarea rețelei de transport a agentului termic primar. Deși, inițial, a fost vorba că doar două săptămâni vor fi constănțenii lipsiți de apa caldă, iată că au trecut, deja, trei abonații au ajuns la limita răbdării.

Liviu Popa, șeful Termoficare spune că apa caldă a revenit pentru o mare parte din Constanța. ”Deja furnizam apă caldă din după-amiaza asta (duminică, 4 septembrie) în mare parte din oraș. Mai avem și o zona afectată de avarii unde nu se poate furniza

La 1 septembrie trebuia să furnizam apa caldă conform programului publicat anterior, dar vechimea și uzura accentuată a conductelor aparținând rețelei de transport a agentului termic a cedat de fiecare dată când au pornit pompele in CET Palas. Am intervenit la eliminarea avariilor și la repornire au apărut alte avarii. La acest moment am reușit sa furnizăm apa caldă de la 75 puncte termice, iar la celelalte 46 rămase trebuie sa reușim pornirea unei magistrale de transport. Nu putem aprecia deocamdată când vom relua furnizarea și la acestea”, a mai declarat, pentru Replica, Liviu Popa, directorul Termoficare. Potrivit lui Popa, nu a revenit pa caldă în Tomis Nord și zon Inel.

Amintim faptul că, începând cu data de 16.08.2022 și până pe 31.08.2022, apa caldă este oprită pe toată raza Municipiului Constanța, cetățenii racordați la sistemul municipal de termoficare nu vor beneficia de apă caldă timp de două săptămâni din cauza lucrărilor importante de investiții pentru modernizarea rețelei de transport a agentului termic primar având totodată în lucru proiecte atât pentru realizarea unei noi surse de producere a energiei electrice și termice cât și de modernizare a rețelei de distribuție a agentului termic secundar.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E greu ,mi e mila de Popa dar are si el totusi 15 ani acolo , putea face multe ,
0
0
Daca chiar v-ar pasa de populatie s-ar lucra si noaptea si astfel s-ar finaliza mai repede lucrarile!
0
0
Orasul e la pamant
0
0
in 2022 inca au apucaturi de 1980
0
0
Si totusi sallariul il incaseaza luna asta
0
0
Pentru incompetenta. Trebuia sa-ti dai demisia jupane ca degeaba esti platit.
0
0
pai aveti festivaluri,festivaluri unele peste altele,neversea,urlete in microfoane ,box sponsorizat de primar,poluare sonora toata vara,asta le este nivelul,este lege pt mediul urban dar pt ei e fara delege
0
0
Popa Liviu,este in RADET de peste 15ani, si scuza pe care sluga asta,disperata dupa functie,nu stie decat ca "aia,deacum1000ani sunt de vina". Boul asta vindea valuta in Cta pana cand Mazare si javrele din termoficare au gasit sluga-slugilor. E Popa Liviu care a slugarit pnlul central care s-a " implicat" in blocurile ANL de pe Baba Novac. Pe spagarul Rachieru Ilie l-a sters si pupat in cur, numai sa nu il scuipe olteanul afara.Popa Liviu este un disperat care pt o functie politica, pupa orice in cur. Trebuia demult scuipat din RADET.Vezi "rezolvarea" sutelor de avarii din Soveja colt cu Tomis
1
1
Garoiul de la Eforie e de vina el ai p***t primar de departe
0
0
La blS de pe str Tulcei 105 lei mc de apa calda
0
0
Atitudinea asta cu nu stiu cand denota aroganta, tupeu, nesimtire. Tu sclavule esti dator sa taci si sa asculti ineptiile acestor nababi ajunsi peste noapte stapani. In orice tara civilizata, inainte de a debita astfel de ineptii, iti dadeai demisia. Incompetenta, aroganta, tupeu, atribute ce ii caracterizeaza.
0
0
Apa calda a fost oprita din ordinul lui Chitac pentru a se face economie. Nu s-a facut nicio lucrare nu a fost nicio avarie. Daca stiti pe cineva care lucreaza la CET intrebati si veti vedea.
0
0
Dar d-nul Popa unde lucreaza de nu stie cand vine apa calda,cumva la spatii verzi?La asociatia Vulturul din C-ta metrul cub de apa calda costa 60lei,dar nici asa nu o avem!La dumneavoastra cititori cat costa apa calda?
0
0
uite popa nu e popa. in gura ti-o dau jegoasa, ca nu-i spalata din cauza ta borfasule
0
0
cartiere care in ultimii 10-15 ani au avut permanent mari probleme cu apa calda si incalzirea. Nea popa daca nu poti sa le asiguri la oameni apa calda, lasa-i in pace, nu-i mai bloca cu radetul.
0
0
De 15 ani suntem in UE ... doar pe hartie .**. orasele mari stau cu saptamanile fara apa calda, fara caldura ... autostrazile NU EXISTA ... jumatate dintre locuitorii tarii isi fac nevoile in curte , in schimb MILIARDARII se inmultesc de la an la an !!! Suntem singura tara UE si NON UE, in care locuitorii marilor orase se spala in lighean, cu ibricul, exact ca acum 100 de ani !!!
2
0
Dureaza 10 ani pana cand PESEDISTUL DEGHIZAT chitac, va inlocui tevile subterane ale sistemului de termoficare din Constanta !!! Noroc ca in iunie 2024, chitac va iesi din istoria orasului constanta si va ajunge in TOMBERONUL PESEDIST al istoriei, alaturi de SARLATANII MAZARE, PORCstantinescu si FA.TALAU-fagadau !!!
0
0
Ma simt exact ca pe vremea CRIMINALULUI ceausescu, cand jumatate de an ne spalam in lighean ! " MULTUMIM " din suflet, TOVARASE chitac ! Ne-ai readus in memorie CATASTROFA CEAUSISTA !!!
0
0
a venitt apa calda?a venit dar e rece.
0
0
Ba avem, stai linistit dar jegurile astea merita o mooie oricum!
0
0
Nu Chitac l-a numit pe Popa. E de pe vremea lui Mazare sau Fagadau
1
1
dar de ce nu aveti inca centrale de apartament? stati la ei si suferiti de toate avariile posibile, plus ca va incarca cu toate pierderile, si platiti niste preturi enorme, va place sa fiti jumuliti? voi sunteti de vina ca inca mai sunteti la ei
0
1
mare e gradina lui dumnezeu , primarul mana in mana cu voi v-a bateti joc de constanteni
3
0
Incompetenta, prostie crasa, bataie de joc, nesimtire asa poate fi calificata aceasta atitudine a edililor constanteni!
3
0
Demisia mincinosilor
3
0
nu stie atunci cine sa stie? Oricum, mooie RADET!!!
0
0
Chitac care a numit un astfel de manager execrabil si insusi managerul sa plece !! Am ajuns bataia de joc a tarii, un oras medieval, care o luna sta cu pandemia sub nas si cu jegul pe piele. Mizerabililor cu salarii de nababi si incompetentilor subrurali!! Afara cu voi! UE cica...Mars de aici!
2
0
Sa-si dea demisia daca nu stie cand vine apa calda. Incompetent
2
0
DACA DOMNUL PRIMAR CHITAC A CONSIDERAT CA MAMBRII CA-ului RADET MERITA MARIREA INDEMNIZATIEI DE 10 ori mai mult, ce sa mai vorbim! A venit apa calaie cum venea si inainte de reparatii!
2
0
Nu e calda, dar tot mai buna ca apa din mare
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272