REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Constanța, plină de maidanezi! 'Ne este frică să mergem pe jos!'

Constanța, plină de maidanezi! 'Ne este frică să mergem pe jos!'

Replica API 22 aprilie 2019 | 00:00 1055

Constănțenii reclamă că maidanezii au pus stăpânire pe tot mai multe zone ale orașului. „Ne este frică să mergem pe jos” – ne-a sesizat o constănțeancă ce locuiește pe B-dul Aurel Vlaicu.

„Am văzut o postare pe Facebook despre capturarea maidanezilor din orașul Constanța. Ar trebui să vină și pe B-dul Aurel Vlaicu, în zona Kaufland 2, unde intrarea principală este plină de câini. Este o haită de peste zece câini. Între acest supermarket și fostul pod de tramvai sunt două străzi, unde sunt service-uri auto, și aici sunt o mulțime de câini, ne este și frică să mergem pe jos. Seara, după ce pleacă angajații, toți câinii vin la intrarea în Kaufland 2 și fiind în număr mare, sunt destul de periculoși!”, a semnalat constănțeanca.

Reamintim că de luni, 15 aprilie a.., mașinile de capturare a maidanezilor au ieșit din nou pe străzile orașului, după luni bune în care serviciul de ecarisaj a fost inactiv. În prezent în municipiul Constanța sunt șase mașini de capturare, deservite de medici veterinari și tehnicieni veterinari.

Serviciul Gestionare Animale Abandonate poate fi contactat la numerele de telefon 0241.485873 și 0733.045213. Adresa adăpostului de câini fără stăpân este strada Vârful cu Dor, nr.5.

F.B.

Citește și: A REÎNCEPUT CAPTURAREA MAIDANEZILOR de pe străzile Constanței! În prima zi, hingherii acționează în Mamaia!

Câini duși la adăpostul de pe Vârful cu Dor, revendicați de proprietari!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un vocabular foarte elegant coerent si mai ales logic, fapt ce voua astia cu sexualitate zoo, va lipseste cu desavarsire chit ca nnge chit ca ploua! Legitima aparare e prevalenta in fata oricarei alte legi! Aceasta este legea naturala!
0
0
Mai periculoase sunt javrele bipede decat patrupedele! In Constanta toti urasc animalele...dar pe voi bipezilor care nu aveti cei 7 ani de acasa cine va suporta? Constanta e mizerabila din cauza unora ca voi care nu suporta animalele! In alte parti ale tarii sunt caini pe strada...si nimeni nu se mai plange de ei, si culmea orasele sunt curate! Numai razgaiatii din Constanta se plang de caini, de mizerie...dar nici unul nu contribuie la bunastarea orasului! Constantenii sunt criticati pe unde ma duc cu serviciul!
4
3
Voi astia care nu mai puteti de frica " , cati catei a ti sterilizat, ati adoptat sau atu dat spre adoptie in viata asta a voastra ?!?? Hei voi astia , care comentati plini de ura si venin,ce va reprezinta pe voi ?! Huliganismul, barbaia, omorul.? La ce vocabular aveti....
7
4
Bineinteles ca exista legi si se aplica, tocmai de aceea folosesc spray-ul cu piper in loc pistol cu glont. Ieseam mult mai ieftin asa. Multumesc de grija dar am zis deja ca platesc mai mult!
5
5
Nicaieri in Europa nu vezi haite de caini fara stapan ca in Romania. Un copil sau un batran sunt victime sigure. Nu cred ca vreti sa va vedeti mama sau copilul sfasit de catre o haita de caini. Nu spun ca trebuie omorati. Dar macar ar trebui luati de pe strazi si dusi undeva. Unde? Nu este treaba mea pentru ca-mi platesc taxele la zi. Altii sunt platiti pentru asta. Eu vreau sa alerg in parcuri fara sa-mi fie frica de vreo jivina. Cu asta, basta!
10
6
Sper ca treaba asta cu adunatul maidanezilor nu o sa tina o saptamana. Sper sa tina cat este nevoie! Ar fi ceva sa nu mai vedem maidanezi pe strazi si sa putem merge linistiti pe strada
15
7
Oamenii ignoranti si necivilizati nu sterilizeaza cainii arunca puii arunca si cainii adultu, legea prevede obligativitatea sterilizarii, primaria sa faca controale sa verifice daca proprietarii au cainii castrati. Sa organizeze primaria sterilizari gratuite si obligatorii nu afaceri pe spinarea cainilor care n au vina ca s au nascut. Sa amendeze oamenii care ii abandoneaza asa scrie in lege. Nu se teleporteaza sunt animale domestice dependente de om, ce sa daca amaratii. Pedepsiti oamenii care nu respecta legea si nu castreaza si abandoneaza. Needucati si fara compasiune. Sa se aplice legile,
13
2
pentru cei care nu inteleg o muscatura de caine ii trebuie doua vaccinuri tetanos si inca unul care sunt putine la infectioase luati cainii in pat daca va plac
15
6
cine vrea caini sa ii tina in casa si punct. Locul cainilor nu este pe strada, in scari de bloc sau langa tomberoane. Tot urlati ca vreti civilizatie ca in afara si ca Pesedeu nu va da civilizatie. Pana cand ia usereu alegerile o sa dispara si cainii vagabonzi.
12
6
maidanezi si javre santetitoti care scrieti si cereti sa se adune ciinii . toti santeti mai CIINI decit ciinii propriuzisi ...
11
11
vezi ca pentru ce scrii si probabil faci exista si legi aplicabile, sa nu platesti mai mult.
5
6
Buna glumea , strirea este ca au inceput sa patruleze catelusii lu Faga prin Cta sa dea amenzi .... asta e stirea
4
1
Dar serviciul pt smecheri fara stapan cand va fi dat in folosinta? Constanta a devenit un oras de tot rasul in care daca un caine i-l mai potolesti cu o felie de parizer,pe cocalarul de la tara care a prins putin cheg si crede ca l-a prins pe Dumnezeu de picioare nu ai cum sa-l civilizezi! Eu cred ca agresivitatea a atins cote alarmante mai mult din partea bipezile decat a patrupezilor asa ca.....
14
0
Sunt maidanezii din moldova, au fost adusi la Statiune, doar vine vara...
2
1
Cred ca am cheltuit vreo suta de lei pe spray-uri cu piper din care un singur jet l-am dat spre un prost care comenta ca gazez javrele agresive. Au mai scazut cheltuielile cu spray-urile cand am luat permisul si am inceput sa circul cu masina. Dar masina consuma mai multa motorina decat spray-uri!
5
7
Un oras de tot rahatul plin de maidanezi,care-i stirea?
10
7
Si un sobolan daca il omori tot ca ai luat o viata se cheama asa ca ia mai dute in alta parte cu protectia animalelor care pun in pericol sanatatea sua viata oamenilor.
9
6
Constanta plina de maidanezi si la propriu si la figurat! Ce face primarul ales si consiliul judetean, local si toti derbedeii din jurul primariei?
10
5
Sa faca spume la gura toti aia care dau de mancare cainilor maidanezi !! De ce nu-i luati in casa daca toti sunteti asa marinimosi ? Normal ca pe voi nu va latra ca umblati cu parizeru in buzunare , dar daca eu n-am chef sa hranesc toate javrele atunci sunt nevoit intr-o tara europeana sa traversez strada cu copilu de mana pentru ca sunt 5-6 javre adunate de vreo scrantita la cap in jurul blocului ?! Handicapatilor
18
13
Javrele nu sunt cainii sunteti voi, kkti de oameni care va bucurati de crima! Sa aveti sarbatori pe masura!
14
24
inceteaza sa mai numesti "adapost "acel lagar de exterminare a cainilor. in acel loc cainii nu se adapostesc ci isi asteapta injectiile letale si fiecare suflet ucis acolo sa va ramana si sa va bantuie tuturor celor care ati dorit ca acesti caini sa fie dusi acolo! cainii erau cel mai negru cosmar din viata voastra, fara ei veti fi in siguranta! sa te duci in calitate de jurnalist sa vezi la fata locului si cum le sunt facute injectiile letale! ai curajul?
17
15
Cand sunt animale bolnave si se cer bani pentru tratament , dispareti cu toti , gunoaielor
23
8
Sa mestece dulaii la votantii PSD in pl m de ..
10
6
De prost ce esti.nici cainii nu te latra!
13
4
Constanta e plina de makidoni care fura terenuri sifac facultatea de PUZ uri
25
1
Mie nu mi-e frica sa merg pe jos si nu mi-e frica de caini! Doar fraierii se caca pe ei cand vad caini!
20
25
mizerie de articol, facut la cererea hingherilor jmekeri de bucuresti. Din banii prostilor ca sarsaila, 2mil de euro, isi vor face vacante exotice in vreme ce sarsaila va ramane la el la sediu, la psd, impartind galeti
24
14
Zoofilii au facut sex cu ma-ta, pe vremea cand inca mai aducea a creatura bipeda. Rezultatul e dincolo de imaginatie.
8
11
La aeroport e un maidanez director general, Artagea Bogdan il cheama. Nu mai avem loc de ei, trebuie eutanasiati.
17
3
o sa scapam de caini cand scapam de adevaratii caini din primarie ... mai vreti facacau?
21
5
Zoofili fac sex cu caini ,,trebue amendati cu 10 000 de lei,,,Maidanezi trebue jupuiti si vanduti pentru paste in loc de mel.
16
15
orice prost sau proasta are mobil acum si pozeaza , iar ziare iubitoare de hingheri publica stiri.. o poza facuta cu un jaf de mobil al unei persoane frustrate.. sa scrieti de milioanele de euro date la hingheri nu sunteti in stare.. imi e sila de toti jurnalistii astia facuti la kg si de toti prostii care nu avut si vazut un caine in toata viata lor
19
22
dar ce iti fac fa mizerio te fut caini,zdrentele dracu de oameni,stau si ei poate le da cineva sa manance cand intra pla in tine nu iti mai este frica
16
29
Bine ca a scris si Ziua de Constanta ca Primaria nu face nimic in privinta haitei de caini din curtea Spitalului Judetean! Sunt amendati cei care fumeaza in curtea Spitalului, dar sursa de infectie si mizeria creata de acesti caini nu a vazut-o nimeni de atatia ani de zile! Poate totusi se va face ceva avand in vedere ca orasul va avea din nou ecarisaj.
26
17
La piata grivitii cu ei ca vine pastele
20
20

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614