REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Constănțenii, avertizați să nu devină victime ale furturilor

Constănțenii, avertizați să nu devină victime ale furturilor

Replica API 18 iunie 2020 | 15:45 1518

În cursul zilei de ieri, 16 iunie, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au derulat activități informative pentru prevenirea infracțiunilor de furt din locuințe și din autoturisme.

Acțiunea a avut loc în municipiul Constanța, iar polițiștii au discutat cu cetățeni despre metodele de limitare a posibilităţilor de acces la bunurile lor de valoare de către persoane necunoscute.

Astfel, oamenii au fost sfătuiți să încuie ușa locuinței chiar și atunci când sunt acasă, să monteze, dacă este posibil, un sistem de alarmă în locuinţă și să nu primească persoane străine, indiferent de pretextul invocat de acestea.

O altă recomandare a polițiștilor este ca cetățenii să evite discuțiile cu vecinii sau cunoscuții despre bunurile de valoare pe care le deţin în locuinţă şi să nu furnizeze informaţii referitoare la perioada în care vor lipsi de la domiciliu în timpul concediului.

Totodată, conducătorilor auto le-au fost înmânate flyere cu recomandări pentru prevenirea furturilor din autoturisme. Activitățile desfășurate fac parte din Programul național și local de prevenire a infracțiunilor comise contra patrimoniului.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca e illegal ce ai facut,ca tre sa ii ai drumu,il invata sectoristii si ce sa spuna in declaratii ca sa easa bine,putin consiliere contra cost.,dupa care vine cite un grangurel de la BCCO si il elibereaza....dupa care tu care ai prins hotul ,gunoiul,violatorul,intrii la sechestrare de personae,asta e politia romana.
1
0
la politie mergi cu o reclamatie, si iti zice daca prinzi hotul anuntati-ne, nicaieri in lumea nu se face asa ceva
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272