REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
16.6° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Constănțenii care au câini şi pisici ar trebui să se grăbească: locurile în pensiunile pentru animale sunt limitate

Constănțenii care au câini şi pisici ar trebui să se grăbească: locurile în pensiunile pentru animale sunt limitate

Replica API 18 noiembrie 2019 | 00:00 966

Se apropie sărbătorile

Se apropie sărbătorile

În Constanța, ia din ce în ce mai mult amploare ideea de „pet home”, un loc unde oamenii să își lase animalele de companie cât timp ei sunt plecați în vacanțe. Numărul acestor locații este în continuă creștere pentru că și cererea din ultima vreme este mult mai mare. Astfel, dacă aveți plănuită o vacanță de sărbătorile de iarnă trebuie să știți că locurile sunt limitate, unele locații fiind deja ocupate complet.

Dacă ai plănuit să mergi într-o vacanță sau pur și simplu nu ai cu cine să îți lași animăluțul de sărbători poți, foarte ușor, să îl duci la o pensiune de animale, unde va fi hrănit și îngrijit corespunzător. Constănțenii s-au grăbit deja să-și facă rezervare atât pentru Crăciun, cât și pentru Revelion, ocupând astfel, un loc din timp pentru animalul de companie. De exemplu, pensiunea canină și felină Vet Well Med are deja un grad de ocupabilitate de 100% pentru sărbători. „Nu mai avem locuri nici pentru căini dar nici pentru pisici. Locurile s-au ocupat anul acesta foarte devreme însă noi suntem încântați de acest lucru” a precizat reprezentantul pensiunii.

Pentru sărbătorile ce vin, locurile sunt limitate două din trei locații din municipiu fiind deja ocupate. Ce trebuie să știți este că prețul cazării într-o astfel de locație destinată animalelor de companie pornește de la 40 lei/ noapte în funcție de animal dar și de statură, până la sume de peste 100 lei dacă stăpânul optează și pentru servicii de igienizare sau cosmetică.

În general, cei care optează pentru aceste adăposturi pentru animalele de companie sunt în special stăpânii de căței de talie mică, pisicile și câinii de talie mare fiind în număr mai mic prezenți în aceste locații, dar nu inexistenți.

În aceaste locații animăluțele sunt supravegheate de personalul deservit pe tot parcursul șederii asigurându-se permanent curațenia și plimbarea cățeilor, petrecerea zilei în compania altor căței în locul de joacă exterior special amenajat, asistență medicală zilnică și program de masă conform indicațiilor stăpânului. Opțional, animalele de companie mai pot beneficia de servicii de cosmetice cum sunt: spălat, igienizat și tuns. Sejurul este destinat exclusiv animalelor “clinic sănătoase” cu carnet de sănătate valid, vaccinate la zi și deparazitate intern și extern valabile la momentul cazării.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La hoti nu ai nevoie de ciini la casa nu la bloc.....cu toti ,,eliberatii ptr buna purtare care au inceput cu violurile,,,cu toti ,,cei ca Dinca bai fratiilor ati luato razna".
3
0
Cat si umanizarea lor este o tampenie...ai soareci iti iei pisica,sau faci vraji iti iei una neagra,stai la curte si iti iei un caine...te mai apara,mai latra...dar pana sa il aduci in pat e cale lunga,uite asa i bagi si un deget in cur din abstinenta la animal si o dai in altele
7
3
Ati innebunit de tot. Natura a lasat animalul afara, sa-si caute hrana si sa alerge liber! Nu mai confundati animalele cu oamenii; nu au aceleasi nevoi, le chinuiti in case!!!
6
5
Foarte bine . Asa e civilizat nu lasati si hraniti pe strada. Neam de secaturi
8
7

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389