REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Constănțenii trebuie să poarte MĂȘTI, OBLIGATORIU, începând de miercuri!

Constănțenii trebuie să poarte MĂȘTI, OBLIGATORIU, începând de miercuri!

Replica API 14 aprilie 2020 | 21:01 29746

În cadrul ședinței Comitetului pentru Situații de Urgență din Constanța, ce a avut loc marți, 14 aprilie, s-a votat pentru obligativitatea purtării, în afara locuinței, a măștilor de protecție. În lipsa măștilor, constănțenii pot folosi fulare sau eșarfe, scopul principal fiind acela de a avea nasul și gura acoperite.

Obligativitatea intră în vigoare începând de miercuri, 15 aprilie, și este valabilă în tot județul! Decizia a fost luată după o solicitare transmisă Instituției Prefectului Constanța venită din partea Direcției de Sănătate Publică din Constanța.

"Pentru prevenirea răspândirii Covid-19, începând cu data de 15 aprilie, se instutie obligativitatea acoperirii nasului și gurii la ieșirea din casă în toate spațiile publice de pe teritoriul județului Constanța, pe întreaga perioadă a stării de urgență, cu măști simple sau chirurgicale, dar și eșarfe, fulare sau orice articole vestimentare.", se arată în hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța.

Sorin HULUBEI, L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Purtati masti si manusi, e spre binele vostru! si mal lasati comentariile vulgare, nu folosesc la mimic! Daca va inbolnaviti , voi suferiti, nu cei din parlament, nici primaria constanta! Protejati-va, ganditi cu capul!
2
5
Slab primar poate dai masti
0
5
Unde scrie, frate, de manusi ????
4
4
fular, ciorapi in loc de manusi, o masca e 8 lei, manusile sunt 12,fularu e 6,ciorapi 4!
0
4
alo fagadau pune politia locanta sa dea masti gratuite constantanielor sau tu te gandesti decat la furat!!!
3
7
Dupa logica autoritatilor locale, la 3 persoane depistate pe zi din 350.0000 de constanteni se gandesc ei sa ne puna botnita la gura. Aloo! Domnii baroni! In loc sa fiti credibili, deveniti incredibili!!
12
7
O MIZERIE !!! SA OFERE PRIMARIA PENTRU FIECARE CONSTANTEAN SI NU NUMAI MASTI PE TOATA PERIOADA STARII DE URGENTA SI LE PURTAM ... ORICUM ALEA IEFTINE SUNT APA DE PLOAIE ... VRAJALA ... SA SARACEASCA FRAIERII ... SA DEA BANII LA JMECKERII ... ASTA CU FREZA DE GINERE MORT NE CREDE FRAIERI !!! O SA PURTAM MASTI SI MANUSI CAND O SA TREBUIASCA SA TE SCHIMBAM ... NU DE ALTA DAR O SA FIM FINUTI CAND TREBUIE !
10
8
pueti vacacat gura! fara va torn!
5
13
Si a deschis prefectul magazin de masti?
14
6
unde se poate face reclamatie pt fake news? Nu a zis nimeni nimic de manusi
11
7
Muie lu bombardieru
10
9
Si cum mai deosebim infractorii cu cagula,masca,ochelari,manusi ce vor ataca casele de schimb valutar ori te talharesc?Simplu,nu-i deosebim!
16
8
Nu spune nimic de manusi. Nu spune doar de masti ci spune ca trebuie sa acoperi gura si nasul, cu orice ai si iti permiti.
18
8
Sa doneze toate mastile pe care le are in posesie doctorilor si assitentelor de la spitalele din Constanta mai intai. Niculescu cu experienta lui extraordinara de 3 luni in adm publica a venit cu ideea lui idioata dupa ce a adus Covidul la Flora si Techirghiol. Crede ca toti stau trantiti pe canapea cu masca pe fata ca el. Sa dea el la sapa cu masca pe fata pana se invineteste. Pe urma ii facem dosar penal si lui Chitac pentru mortii de coronavirus din Constanta. Scarba imputzita!
23
6
Prostul ala se duce sa ia muie de la felele de pe centura....bai fetito....chiar asa?
6
9
Prostii dracului sa relaxati masurile o data si sa izolati doar bolnavii cronici si varstnicii pentru astea sunt categoriile care sunt in pericol. Restul trebuie sa muncim ca altfel tara asta va ajunge un dezastru, desi nu era nici inainte stralucita. Handicapatii de conducatori se gandesc doar la voturi si nu vor sa accepte parerea specialistilor care au spus ca intr-o perioada de cativa ani toti vom avea de-a face cu acest virus.
21
7
domnule prefect am purtat o manusa se numea durex nu vrei sa tio imprumut o poti folosi si pe degete si pe limba
20
8
Daca e voie cu orice articol vestimentar, ca asa zice hotararea la final, ma gandesc cum ar fi sa folosim o soseta, un ciorap de dama sau un chilot de dama tanga...
23
5
Ma boule mirosul la care faci referire e de la tine. Spala-te si o sa fie bine prostane.
16
8
Masca simpla chirurgicala nu protejeaza decat maxim 2 ore ! ! ! Dupa care trebuie aruncata si inlocuita cu alta noua ! Sunt SUTE DE MII de INFECTATI care au luat virusul desi purtau masti chirurgicale !!! NICI O MASCA DIN LUME NU PROTEJEAZA in fata CORONAVIRUS, in afata de cele cu filtru FFP3 !!! Restul sunt TOTAL INUTILE !!! Mai mult, aceste masti simple ingreuneaza foarte mult respiratia, solicitand plamanii si inima de 10 ori mai mult decat fara masca !!! Obligativitatea purtarii mastilor simple, va afecta grav sanatatea a majoritatii constantenilor !!! Este o CRIMA CU PREMEDITARE !!!
39
11
Pisam as pe vi de safacii pulii melee!! Baaa cacatoilor care nu aveti masca sa ma pis pe voi!! Nu mai comentati aiurea, jegurilor, pui macsa ca nu stau eu sa ti miros gura iaia nespalata !!! Saracilor e 3 lei masca!! Sa ma cac pe toti care se umfla si nu poarta masca, Muie la prosti si la bombardieri!!!
14
50
Masti.exista la farmacie la pret de 6,60.lei.
8
29
Sa ne dea masti ca am vazut ca el poarta la primarie masca fpp3. Ar tb sa ii fie rusine. Sunt atatea peroane care nu au de unde sa cumpere iar el se lafaie.
19
9
Da tu nu ai batic ? Pune feregeaua pe fata si gata
16
13
stie cineva cand sunt alegerile locale? ca m-am saturat de astia ...ca sa ma port cu manusi, sa nu spun ce gandesc
19
10
pai stai ma putin ce virusul merge numai intr-un singur sens ? daca numai o persoana poarta masca nu e logic ca nici aia fara masca nu mai are cum sa dea respectiv sa ia virusul?
12
13
nu se pot cumpara ,nu se gasesc iar cele de la negru sant f.scumpe .De ce nu dati gratuit ? Vreti izolare dar v-ati intrebat cum traiesc oamenii ??
22
10
Sunt comisioane in joc ?????,,,,
23
9
Sunteti un ziar de rahat politic
13
11
Sa ne puna la dispozitie , si purtam. De unde plm sa isi ia un pensionar masca? Din ce bani? Pe asta, prefectul, il doare la basketi, are salariu de bugetar. Oricum e depasit.
35
12
Pe bune? Asta e jurnalism??? Ce articol e asta scris "la misto" pe genunchi. Era esential sa se mentioneze macar baza legislativa a afirmatiilor.
23
11
Hotararea prefectului nr 10 din 14 04 2020 prevede obligativitatea acoperirii nasului si gurii cu masti fulare sau orice articole vestimentare. Nu sunt obligatorii manusi. Spre stiinta celor intetesati inclusuv ziaristi
23
10
Vezi ca tu trebuie sa folosesti si prezervativul!Obligatoriu!
16
8
Da, sa facem bani din asta. Alceva n a fost. Sa facem bani din asta,altfel n are rost.
14
11
cacatul asta de niculescu numai era in lanterna,asa ca hop si el ca-i fara bani,masca o sa-i fie streang jigodiei,si lu kkt cel mare
14
9
DA-TI MASTI si MANUSI, niculescule, fagaboule, noi nu putem sa ne luam moca ca voi, care luati cu japca pentru toate neamurile... tzutzu e-n plus, vb doar cu permisiune de la stroe si moga
23
7
Le purtam si in masina ?
16
7
Doar purtarea mastii e obligatorie!!! Interesati va inainte sa sa postati tampenii
11
6
Doar ce au anuntat la TV ca BOR SA a invins si si-a impus vointa adunarii vitelor in seara contributiei financiare spre bunastarea preacretinului... si voi imi impuneti mie masca si manusi... MUIE. Multa multa MUIE!
23
10
si daca nu avem
20
10
de munca nu avem, banii sunt pe sfarsite si trebuie sa le cumparam astora manusi si masti, de revolta populara ati auzit nesimtitilor care dati astfel de ordine, vrem inapoi la servici , asta vrem, ca daca e sa ne imbolnavim ne ingrijim noi, nu va asteptam pe voi
25
10
Altceva mai bun nu ai de facut .De exemplu sa faci o lista cu batrini care au nevoie de ajutor ..ups sigur te plingi ca nu ii poti ajuta
18
10
E 7 lei o masca, daca le folosesc corect si foloseac vreo 3-4 pe zi cat timp sunt la munca, ma costa aproximativ 500 de lei pe luna doar mastile, daca mai pun si manusile nu mai zic. Ma duc la munca sa am bani de masti si manusi...
46
9
Si daca nu sunt constantean dar locuiesc in acest oras condus de cel mai imbecil primar trebuie sa port masca si manusi?
40
14
Fagadau, psdddeul nu este de acord cu prelungirea sistuatiei de urgenta. asta tradeaza psdddddeul
17
10
N-o inteleg. Daca nu ai de schimb, sunt egale cu zero
24
9
cumparati saracule masca . nu te mai plange
13
30
Ce cacat fac manusile??? Ba prostilor va credeti in sala de operatzii??? Masca da. Masca ajuta.
26
16
Nu vreau sa fiu circul lui Johannis cu masca.sa va fur in gura de muisti
27
17
imi cumpara cacatul de Niculescu masca si manusi ?
45
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272