REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

CONTROALE cu SCANDAL în piaţa Tomis III!

CONTROALE cu SCANDAL în piaţa Tomis III!

Replica API 11 mai 2019 | 15:42 342

Poliţiştii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, circulației pe drumurile publice și activității comerciale au desfășurat, în data de 10.05.2019, o acțiune tematică, în intervalul orar, 10.00-16.00 în zone de interes public din municipiul Constanta: Tomis 3, Tic-Tac, Ciresica, Badea Cârţan, ocazie cu care au condus la sediul unității de politie locală un număr de 11 persoane și au constatat 16 abateri de la normele legale in Piața Tomis 3, aplicând sancțiuni contravenționale după cum urmează: 8 amenzi contravenționale pentru acte de comerț stradal neautorizat, 4 amenzi pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice in zone in care oprirea este interzisă, 2 amenzi pentru refuz de legitimare, o amendă pentru apelare la mila publicului și 1 amendă pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cuantumul total al celor 16 sancțiuni contraventionale care au fost constatate în cadrul acțiunii tematice derulate pe linia menținerii ordinii și liniștii publice a fost de 5760 lei.

De asemenea, au fost verificați 12 operatori economici care își desfășoară activitatea comerciala de alimentație publica tip bar/ restaurant in tronsonul Brotacei- Ciresica -Badea Cârțan din cartierul constanțean Tomis Nord.

Activități similare se vor derula zilnic, iar scopul instituției noastre nu este acela de a-i amenda pe cetățeni sau de a-i împiedica să desfășoare anumite activități în limite legale, ci acela de a crea un climat de ordine și siguranță publică în municipiul Constanța.

"Reamintim numerele de telefon la care cetățenii pot apela cu încredere pentru a semnala situații din sfera noastră de compentență instituțională -0241484205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp) cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul, direcția de deplasare și alte date care să ne permită identificarea rapidă și tragerea la răspundere a celor care săvârșesc fapte antisociale.Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!", au spus reprezentanţii Poliţiei locale.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Arata jalnic pietele alea,jandarii,politistii se fac ca nu vad zilnic ce se intampla in piete,trec pe langa tiganii ce isi tin tigarile in masinile parcate pe langa.Mai nou au si internet gratis,dupa cum se vede din comentarii,au case gratis,caldura gratis,platesc50lei chiria,inainte plateau 150eurochirie la Cet, acum trai neneaca in HC.Fagabou ii aduce de prin toata Ro,le da case.Cine muta imputenia de HCoanda din cartier la Palas,pune camere pe strazi, sa vada ce fac tuciurii prin oras,cu amenzile acasa,va avea votul familiei,al strazii mele.Astia platesc impozit?dar la sanatate platesc?
5
0
MILITIA LOCALA CU JANDARMI AR TREBUI SA FIE IN PIATA GRIVITI, PIATA TOMIS 3 SI GARA DE DIMINEATA PANA SEARA, TREBUIE ASIGURATA ORDINEA SI LINISTEA PUBLICA
6
1
In piata Grivitei ,,tigari,tigari avem '',ce fac nu auzi ! In loc sa mergi linistit sa-ti faci piata ,nici nu apuci sa te apropii de turcii cu painea pe vatra si esti saltat de vreo trei ciori si doua doamne tot ciori burdusiti cu tigari de contrabanda.Politia locala cred ca isi facusera deja rondul ,lundu-si spaga de stateau ei nestingheriti .
7
1
Ce spui tu inseamna:lasati ma mici infractori in pace pentru ca altfel se supara si va dau in cap,asta va spunem noi locali pentru ca astia sunt cotizanti nostri si ii cunoastem.
3
0
Degeaba. Am trimis poze cu trasarea unui loc de parcare de catre cineva in p 6 la bl fd 14 si nu mi s a luat in considerare deoarece nu am vrut sa ma identific
3
1
Noi din H. Coanda ne ocupam cu micul comert, nu deranjam pe nimeni, castigam o paine pt copilasii nostri. Trebe sa lasat in pace la noi, ca noi votat domn primar Fagadau si tot noi iarasi vom vota tot pe dinsul.
1
7
Daca raziile astea ar fi zilnice, ar fi minunat!!!
4
4
Aia fugariti vor deveni delicventii care nemaiputand sa vanda chestiile alea o sa de-a in cap si o sparga apartamente. Apoi o sa stea pe banii nostrii la puscarie. Greu de gestionat situatia intr-o tara ca asta
5
0
Politia locala nu controleaza bisnitarii de tigari ..iau mita in fiecare zi ..ordinarilor ..
20
8
Din cati angajati are politia locala nu pot sa trimita doi oaneni in civil sa patruleze de la Hanry Coanda pana la tomis nord dupa ce devin cunoscuti vin alti,findca oameni cred ca in zona asta legea nu o sa domneasca niciodata.
10
2
Judecatori nastase si ianca d la curtea d apel cta.tin cu tiganii din tomis3 lau condamnat p un propietar de spatii ca sa luat la bataie cu tiganii.rusineeee
9
3
foarte bine fac, doar cu parul se poate face ordine acolo
16
4
Bah l-a pus sef pe ala care cica a lucrat pe la crima organizata si nu le spune nimic nou analfabetilor astora din locala... Tot dupa marea evaziune cu patrunjel , marar si ceapa verde umbla idiotii poulii.
10
7
Homosexualii Pasivi Locali sunt cei mai tari! Bravo! Cum isi rup ei rozetele, alergand dupa cei care nu le dau spaga, nu o face nimeni!
8
10
Mai des, cat mai des!
11
4
Dinou MILITIA LOCALA au fugarit si amendat babutele cu verdeata pe cind samsari de la tarabe cotizanti la CIUMA ROSIE au fost felicitati de fagabou. Oare cite autocare au subventionat mici intreprinzatori pentru asistati aplaudaci carati la galati? Replica nu cenzurati ca stiu ce spun iar adevarul doare.
24
6
Piata tomis 3 tiganime
25
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272