REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Controale la bișnițarii din Tomis III și din zona gării: au aruncat țigările după un panou!

Controale la bișnițarii din Tomis III și din zona gării: au aruncat țigările după un panou!

Replica API 5 ianuarie 2019 | 13:03 266

Polițistii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat, în data de 04.01 2019, în diferite zone publice din municipiul Constanța (Gară și Tomis 3) 9 persoane care ofereau spre vânzare 105 pachete de tigarete netimbrate. În cadrul acestei activități de verificare a comerțului stradal s-au aplicat 9 amenzi contravenționale în cuantum de 9.000 lei. Față de persoanele depistate s-au efectuat următoarele demersuri legale: au fost sancționate contraventional cu amendă în valoare de 1000 lei, fiecare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 12/1990, dispusă măsura complementară de confiscare a unui număr de 85 pachete de tigarete și confiscarea sumei de 216 lei. La vederea oamenilor legii un comerciant ambulant a abandonat marfa (20 pachete de tigari) după un panou publicitar.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Albaceanu de la Pol frontiera Agigea cel mai contrabandist de tigari. Rupe vapoarele la controalele de sosire.
5
0
Asta e praf in ochi.Misuna tiganimea zilnic pe acolo nestingherita,ba isi tin marfa in masinile parcate pe langa,politistii se fac ca nu vad,caci se primeste o cota parte de la tigani care ajunge mai departe la sefi.Asa sunt lasati tiganii sa faca ce vor,controlorii pe ratc nu se ating de ei dar tot ei sunt discriminati.inainte sa stea in henri c aveau bani de chirie acum ne umfla noua impozitele fagabou ca sa aiba ei votantii care ii voteaza prin exploatarea romanilor care muncesc.rusine!
4
0
Stirile pulii
3
0
Doamneee ce captura, acolo sunt vreo 50 lei si 10 pachete de tigari, mari idioti sunt astia.
5
0
Eee. In maxim o saptamana o sa va trimit filmati cum politia sta de vorba si se plimba printre tiganii cu tigari. Sper sa o postati replica.
9
0
La Piata Grivitei e o piranda cu un mertan 124 argintiu, are portbagajul plin cu tutun.
6
0
in tomis 3 este un matiz galben verzui care e parcat tot timpul putin mai jos de atelierul de chei,e plin cu tigari.de acolo se aprovizioneaza magraonii...
7
0
Huooo, re plic a!
5
5
Ziaristilor, mai faceti mult jocul militiei?! Va spun o stire si mai si: la Abator, era o masina tip rabla, parasita dupa niste boscheti, chiar unde vindea unul fructe si legume. Cand venea unul cu pofta de fumat ieftin, se ducea la bisnitarul care, ziceai ca astepta autobuzul in statie, si acest bisnitar dadea fuga la rabla parasita, scotea tigarile din masina, si le ducea clientului. Ce zici Militie? Nu stiai? Eu cum am vazut asta, uitandu-ma timp de 10 secunde de pe trotuarul opus? Si te mai superi MILITIE cand iti spunem ca esti mana in mana cu bisnitarii. Ziaristule...mesteci?
12
1
Politia locala isi bate joc de populatia corecta de romanii care isi vad de treaba ..auzi la ei in piata tomis 3 unde este cartierul general al bisnitarilor au prins o singura cadana ..pai sunt turme de tigani ..turcime cele doua cadane cat ghenele de gunoi sunt blindate cele doua zici k au 500 kg fiecare ..le curg tigarile din chiloti cand merg ..tigarile in piata tomis 3 sunt aduse de carausi cu masinile care intra cu viteza in piata arunca coletele din mers si dispar in tromba pe iesirea spre LDL ..santinele sunt peste tot de la semafor ..biserica ..ldl .politia este complice pe fata ...
10
2
Stiti cat castiga statul pe urma tigarilor vandute legal si timbrate? Mai mult de jumatate dim banii pe un pachet de tigari ajugne la stat iar restul la producator, si acel producator cheltuie bani sa le faca, staul doar jefuieste pe urma lor!!!
10
1
De prins cine aduce tigarile nu cine le vinde...demolati tot in fata garii si faceti o doar zona pentru autobuze
8
1
Pe astia doar sa nu vrei nu-i poti prinde , colcae Tomis III, Grivita , Brotacei, Far etc, e suficient unul in civil si-i gaseste pe toti. Banuiesc ca asta stiu si politistii, dar nu-i prind decat atunci cand nu au altceva si nu pot iesi cu o "fapta buna"
13
1
Scumpiti tigarile sa traiasca contrabanda.Politica de doi lei.
3
4
Daca s ar implica toate structurile de ordine publica ale ministerului de interne ar fii perfect, dar in situatia in care acestea acestia nu au nicio treaba ne punem baza doar in politia locala. Se si vad rezultatele. Bravo !!!
11
4
cei 12 sau 18 mii de puscariasi eliberati de bubonel la gramada se reprofileaza nu doar tiganii nostrii.e raiul puscariasilor in romania si al hotilor
8
7
Felicitari, un inceput de an promitator, eliminati mafia din Tomis 3, nu mai poti circula de ciorile cu tigati, tigati. Calare pe ei !
18
4
Gata ati adus bani la buget pentru parlamentari!Cu astia va faceti norma de amenzi ,ca sa fiti utili postului pe care il ocupati.Dogaru are functia asigurata !Bafta multa la impartirea marfurilor confiscate !
11
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212