REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.5° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Corina Bud, spaima șoselelor! Mai bine să nu te întâlnești cu ea în trafic

Corina Bud, spaima șoselelor! Mai bine să nu te întâlnești cu ea în trafic

Replica API 5 octombrie 2021 | 23:11 1465

Corina Bud este o adevărată primejdie în trafic. Artista este la fel de nonconformistă la volan, precum este și în stilul vestimentar pe care îl adoptă. Nici o vizită la medicul stomatolog nu este plictisitoare în cazul cântăreței, scrie spynews.ro

Surprinsă de paparazzii SpyNews.ro pe străzile din Capitală, Corina Bud a dovedit că este o adevărată apariție și nu vrea, dar nici nu poate, să treacă neobservată. Se pare că regulile de circulație sunt mai mult orienetative pentru artistă.

Paparazzii noștri au fost pe fază și de data aceasta și au surprins momentul în care vedeta a trecut pe roșu, fără să-i pese de situația pe care a creat-o în trafic. Nerespectarea regulilor nu s-a oprit aici în cazul cântăreței, care a reușit să enerveze la culme un șofer de camion, după ce a blocat circulația.

La cât de iresponsabilă a fost Corina Bud în trafic, v-ați gândi că motivul ar putea fi o problemă urgentă pe care o avea de rezolvat. Ei bine, nu știm dacă vizita la cabinetul stomatologic se încadrează în această categorie, dar din timpul pe care l-a petrecut ca pieton, căutând locația și vorbind la telefon, am putea spune că artista nu era prea grăbită.

Artista face ce vrea pe străzile Capitalei

Vedeta a trecut pe roșu fără ezitare în drumul ei către cabinetul stomatologic, iar când a ajuns în apropiere, a parcat pe trecerea de pietoni și a coborât fără griji din mașina de lux pe care o conduce. Look-ul de rockstar a completat perfect atitudinea ei ”rebelă”. Tunsă precum Miley Cyrus, Corina era o adeărată pată de culoare în împrejurimi. Cântăreața a mers puțin dezorientată pe străzile din București și s-a oprit la un moment dat pentru a purta o conversație la telefon.

Cel mai probabil, artista cerea ajutor pentru a găsi cabinetul, ceea ce a și reușit după câteva momente. Când a încheiat vizita și s-a întors la mașină, Corina a trebuit să poarte o discuție aprinsă cu on șofer de camion, care a taxat-o pentru locul în care a parcat, el fiind în imposibilitatea de a trece din cauza ei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O javra nesimtita
2
0
parasuta ordinara
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212