REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cosmin Bârzan, președintele Centrului pentru Resurse Civice, implicat într-un accident rutier grav în Argeș!

Cosmin Bârzan, președintele Centrului pentru Resurse Civice, implicat într-un accident rutier grav în Argeș!

Replica API 17 decembrie 2018 | 00:35 707

Constănțeanul Cosmin Bârzan, internat în spital după ce a suferit un accident rutier! Echipajele ISU Argeş au fost sesizate sâmbătă, 14 decembrie, cu privire la un accident petrecut pe Autostrada A1, km 120 pe sensul Piteşti – Bucureşti. Un autoturism a lovit frontal mașina lui Bârzan, ambele mașini făcându-se praf, iar victimele au ajuns la spital.

”Mă deplasam pe autostradă Pitești-București, tocmai ce intrasem pe autostradă, la km 120. Mă aflam pe banda a doua, depășind un TIR, care circula pe banda întâi. În fața mea mai era o mașină, al cărei șofer se afla în depășirea aceluiași TIR. Am remarcat că șoferul din față a virat dreapta prin fața TIR-ului. A reușit să-l depășească, dar s-a repliat pe banda I. Mi-am dat seama că e ceva în față și am frânat. În acel moment mi-a apărut în față mașina care se afla pe contrasens, pe banda a doua. A fost impact frontal”, a declarat, pentru Replica, Cosmin Bârzan. În urma impactului, atât el, cât și ceilalți doi pasageri ai autoturismului au ajuns la spital.

”Am avut noroc că sunt mașini bune. Șoferul care se deplasa pe contrasens conducea un VW Passat, iar mașina mea este VW Jetta. Este mașină bună, altfel, ar fi putut fi mai rău”, a mai spus Bârzan.

”Cu toții am ajuns la spitalul din Pitești. Suntem internați. Eu am vertebra L 3 tasată, colega are vertebra L 2 tasată plus fractură antebraț drept, iar celălalt coleg care se afla pe bancheta din spate a suferit traumatism cranian. Are capul spart”, a completat victima. Bârzan a mai precizat faptul că, cel mai probabil luni sau marți va fi transferat, împreună cu colegii lui, la Spitalul Județean Constanța.

sursa foto: arhiva personala Cosmin Barzan

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce mare branzan? gasesti fraieri 100 la poarta
0
0
Nimic nu-i intimplator. Bine ca plateste acum pe pamant ca dincolo zace in ghena. Cat de curind ii vine rindul si dacopozarului de imigranti. Dumnezeu nu doarme.
4
1
benzile sunt separate, ori astia au pus o poza la misto ori ceva nu are logica
3
1
pare sa fi avut loc accidentul inca in pitesti,pe acolo ai niste limitatoare ve viteza si nu stiu daca soseaua are statut de autostrada dar oricum ala de pe contrasens era bula in persoana
1
0
Mexican facut pe o platforma saracita a golfului, un bastard pentru tarile subdezvoltate.
6
2
De unde a mai aparut si "centrul pt structuri civice"..sigur alta functie politica de stat degeaba pe bani
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920