REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

CRATERE PERICULOASE! Ce va face Primăria Năvodari cu drumul care duce la Petromidia

CRATERE PERICULOASE! Ce va face Primăria Năvodari cu drumul care duce la Petromidia

Replica API 31 ianuarie 2019 | 01:40 417

Primăria Năvodari are legat de gât un adevărat pietroi: drumul care duce spre Petromidia, un drum atât de deteriorat, încât locuitorii orașului nici nu mai știu cum să reacționeze: să înjure ori să facă bășcălie!?

Drumul la care facem referire este găurit de ani de zile, așa încât, pentru a arăta cât de gravă este situația, un cetățean a demontat roțile unei mașini și a lăsat-o acolo, pentru a atrage atenția că oricând se poate întâmpla o tragedie – și anume ca cineva chiar să-și rupă mașina în două, ba mai grav, să își piardă viața în urma unui accident rutier. Tot ca metodă de a atrage atenția autorităților, există și năvodărenii care fac concurs de colaje: imagini cu gropile din care “răsar” pescari și câte și mai câte!

foto: Facebook

Și, totuși, când va fi reparat drumul? Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, spune că în prezent a fost scoasă la licitație lucrarea ce vizează reparația și ar urma ca, la mijlocul lunii februarie 2019, să fie deschise și ofertele. “Va fi reparat cu fonduri europene, peste 6 milioane de euro, în cadrul unui proiect mai amplu, Năvodari-Silistra. În afară de asfaltarea drumului, se vor construe și stații pentru autobuze”, susțin reprezentanții Primăriei Năvodari.

Până atunci însă, Primăria a dispus o peticire “de moment” a craterelor din asflatul existent, cu asfalt “la rece”: “Este o soluție de moment, până la demararea proiectului transfrontalier”, au conchis reprezentanții administrației locale.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici macar de astupat gropile nu sunt buni,au astupat doar o parte din ele,cele mari si periculoase.
0
0
Pe chelaru il doare la banana ca are duster luat din banii publici si acum spala bani pt ceva mai offroad cu toti boschetii mutati dintr.un loc in altul.. cuie mhelaru!
5
0
SPAGA CAT INCAPE DE LA BLOCURI FACUTE CU CURU IAR ASFALTARE PULA
3
0
gasca chelaru matei nu fac nimic daca nu ies $$$ ii doare in cur de oras de cum arata sau de ce este nevoie ce conteaza e sa iasa ceva atlfel nu fac nimic
6
0
DUMITRASCU COSTEL PRIMAR !!
3
4
auzi la el ,, reparatia ,, 2 lopeti de asfalt si gata ,,,,asfalteaza ba nene toata soseaua.numai pe carpaceli santeti pusi
7
0
sa ocupat directorul de la termica surdu si lea astupat
3
3
acelasi muian cu asfaltarile l-am luat si noi in mamaia nord. doar promisiuni
7
0
La navodari avem numai proiecte. dar nu se face nimic .dom .primar cu gasca lui face pentru ei!
12
1
... e unu' care lucreaza simplu maistru la PetroMidia ! Da' ala conduce ditamai gipanu' , nu vede gropile ! Mai mult gagicutele tinere ! Sau mai bine sa faca lucrarea vestita firma Delta si director sa fie Matei cu arhitectul Sef Mitrana-maibeauunwhisky !...
10
0
primaria o sa faca nimic . hoti si putori ordinare ! toate lichelele la primarie !
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272