REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
13.4° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Credeţi că PNL şi USR-PLUS ar trebui să preia acum guvernarea?

Credeţi că PNL şi USR-PLUS ar trebui să preia acum guvernarea?

Replica API 29 mai 2019 | 16:08 437

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu am probleme cu ce face mizeria de primarie si de primar, nu cu Guvernul. USR, PNL si PLM sa faca ceva cu figura asta Trista de FAGADAU !!! De-aia am votat!!!
3
1
bah alooo nu au fost toti la guvernare din 89 pana acum??! tot la fel va fi ! blaga ,basescu , orban ,ponta ,ciolos! ce dracu ba frate ca in 30 de ani daca vroiau sa faca ceva faceau! si daca iesea floricica dansatoarea aveam asteptari mai mari! ce dracu lumea asta cretina! usr pdl plus pro,dracu lacu sunt nume de partid diferite fata de acum ani..dar oameni care reprezinta aceste partide sunt aceeasi care au mai fost la guvernare..si nau facut nimic ca mereu si nimeni nu va face pe bune acum! cu tot respectul o spun..suntem un popor de mega tampiti ! este incredibila prostia in romania!
4
7
Pana la parlamentare,NU.
5
5
Mai mari catastrofe iar noi vom trai la fel de prost
5
5
Da sa o ia pe masa lu nem
3
3
Nu vor sa preia guvernarea,este mai usor sa strigi lozinci,frica de erodare,etc.asa ca Dancila ramane pana la sfarsitul mandatului.GHINION!!!
16
6
a dracului coincidenta,Dragnea la puscarie,leul se intareste,ROBOR scade,guvernul Dancila performant, economia duduie,facem pipi pe motiune, prostii ne-au votat !Lasa ca mai face un referendum la orezidentiale ,altul la locale reteta de succes ,prostii se joaca cu stampila!
18
9
Muie plusere
13
14
astia cu psd ...nu UITATI CA SA PISAT POPORUL PE VOI SI PE PSD VOSTRU, SLEATA DE HOTI SI INCULTI!
14
21
Ce nu intelegeti ba BOILOR??? Ce va mai trebuie sa intelegeti ca ati facut un KKT si ca n-aveti dreptul la macar o silaba? Ce va mai trebuie mah HOTI ANALFABETI??? 15% ? ACASA IN BECI ! MUI TRISTE!!! 43 procente in HWNRI COANDA??? ACASA SAU LA PUSHKARIE, VIERMILOR!!!!!!!
11
14
Au fost alegeri europarlamentare nici decum parlamentare. Sa demonstreze Clotide, Julien & CO ca sunt capabili sa castige si parlamentarele. Asta fara scrisori trimise tinerilor si fara frauda electronica asa cum au facut acum. Un partid de cacati cu ochi, avortoni si vuvuzele securiste.
20
13
de ce vor la guvernare ziarul Adevarul Clotilde Armand ii cere premierului sa desfiinteze sectia speciala de investigare a magistratilor, sa urgenteze dosarul 10 august Astia sunt europarlamentarii USR deci dupa ce zbieri independenta justitiei ,acum ceri PM Veorica sa se amestece in dosarul procurorilor si culmea referendumului sa dea OUG sa desfiinteze sectia speciala de investigare magistrati .Bai esti nebun ?Cand vezi ce au votat romanii !Mai erau prost pe un site care spunea ca a votat cu USR pentru ca PSD i-a plafonat pensia speciala acum cand USR PNL i-o taie de tot cum o fi ?
21
9
NU. Sa-I lase pe pesedei sa-si duca boacanele pana la capat. SI SA-I SUPRAVEGHEZE. Sa vedem care pesedei mai maraie acum , la supraveghere, ca asa I-a votat pe ei poporul !
7
21
Da,PNL si USR-Plus sa ia guvernare.pentru ca romanii chiar merita sa fie condusi de aceste fapturi violente si extremist. Ca sa iasa din somnul profund al mintii,romanii trebuie sa mai sufere ,sa mai plece cinci ,sase milioane din tara din cauza ororilor astora spurcati la gura si ocrotitori de batausi,de hastagi. PSD sa plece lejer,sa vina dictatura !
20
13
nu pentru ca nu e competenti maica
17
8
Nu s-a votat ptr parlamentare ---s-a votat ptr Euro parlamentare ---ce atitea discutii ?---lasa-tii pe astia pina la sfirsit ca toti sint o apa si-un pamint !
23
16
Uniunea Scufundati Romania in afara de a injura si tipa ce au demonstrat ca stiu sa faca?
27
21
pentru aia cu MUIA-n gura toata ziua: ia spuneti, nu va dor deja dintii ?
24
16
Nu am votat pentru ca nu am vrut dar vreau sa mi bag pula in gura mamii lor de scursuri ale societatii, gunoaie sociala care stau cu muia in gura toata ziua. Bai plebeilor nu va e ba rusine ca va aud si va vad copiii? Ce exemplu dati bai derbedeilor. Voiam sa va zic mai multe dar nu vreau sa ma umplu de energii negative.
26
16
pentru ca PZD-ul MERITA MAI MULTA muie cu cacat si spume , sa ia, si la alegerile urmatoare !!
15
19
pentru ca PZD-ul MERITA MAI MULTA muie cu cacat si spume , sa ia, si la alegerile urmatoare !!
15
19
pesedeii trebuie neaparat trimisi la originile mamicii lor ucigasul ilici iliescu !!! Trebuie preluata tara de la nemernici in orice conditii. Fiecare zi de intarziere afunda tara mai adanc in cacat !!!
16
22
in ultimul timp au fost incalcate repetat prevederile Constitutiei pornind de la art. 2 al. 2 - nici un grup si nici o persoana nu pot exercita suveranitatea in nume propriu- continuand cu libertatea de constiinta si de exprimare si o multime de alte prevederi politicienii si institutiile statului s-au facut ca nu vad! trebuie reformata intreaga clasa politica nu numai socialistii.
11
7
MU13 PSD SI ATAT , ADUNATURA DE HOTI SI PUTORI O SLEATA DE INFRACTORI , ORICINE AR PUTEA CONDUCE MAI BINE! se lauda ca au marit salarii si pensii ! MU1333333.... in primul rand nu a adus PSD bani de acasa ! MU1333333
16
21
lasilor de la usere pedelepre le este frica sa vina la guvernare ca vor da chix si atunci sa te tii, miting comun hastag rezist,restart aia cu coruptia ,pesede, diaspora!ha,ha,ha!
23
16
La fel ca la Brexit, dupa referendum organizatorii au fugit ca paduchii dupa ce dai cu gaz. usrplus este un partid foarte mic ca sa poata guverna chiar si in alianta si daca romanii s-au dus gramada sa voteze cu ei si cu pnl atunci sa guverneze si sa-si asume.
23
14
PSD trebuie lasat sa intre in cacat pana la gura si apoi scos definitiv din istorie.PSD va trebui scos in afara legii.Spuneti-i lui Veorica si tuturor pesedeilor ca si FAVORIZAREA INFRACTORULUI se pedepseste.Toti pesedistii au favorizat coruptia .Sictir PSD ! MUIE PSD !
12
30
Nu! Nu acum! Ne facem de rusine in PE, avem presedentia, sa treaca cele 6 luni, sunt alte prioritati, urgente,.... vine si PAPA....
15
25
pana acum erau demonstratii Jos ciuma rosie jos PSD.Unde sunt cei de la Restart cu Pellea ,REZIST cu Sora mitingurile din Victoriei corporatistii, telefonasele beculitoare .PNL USR o adunatura de lasi cu sustinatorii lor cu tot, doar tari in gura .Intrati la guvernare demonstrati ca sunteti capabili V-au bagat stapanii in cazarma ?Giaca rosie nu mai cere demisia guvernului ? Unde sunt alegerile anticipate dar motiunea de cenzura ?Textul pregatit ,depusa a 2a zi dupa alegeri !Lasi si mincinosi ati prostit o natie ati dezbinat-o ati semant ura intre copii si parinti, tineri si batrani jegurilor
26
17
Ar fi super. Absolut tot ce a facut guvernul PSD sa fie anulat.Nu asta se cere in strada ?
33
3
se inlocueste curva cu pestele.
19
23

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389